Hardverapró Iphone vásárlás?
Először gondolkozom el, hogy szaküzleten kívül vásárolok telefont, így szeretnék biztosra menni.
Miért van az, hogy hardveraprón van 100-150 ezerrel olcsóbban bontatlan, 1 éves garanciás iphone? Ez mennyire megbízható és hiteles?
Az eladóknak akiket néztem min. 300 db pozitív visszajelzése van, de mégis érdekelne érdemes-e innen vásárolni.
"Miért van az, hogy hardveraprón van 100-150 ezerrel olcsóbban bontatlan, 1 éves garanciás iphone? Ez mennyire megbízható és hiteles?"
Kb. majdnem minden országban olcsóbb egy új iPhone, mint itthon. Szerintem ezek az emberek sokat járnak akár munka ügyben külföldre és mellékesként mindig hoznak haza 1-2 telefont, majd itt haszonnal tovább adják.
Itt a hivatalos, Apple árak vannak, forgalmi adót is beleszámolva:
Csak egy kiragadott példa:
Itthon az alap 14-es iPhone 449990 forint, ami dollárban 1250,34.
Ha csak Ausztriába mész át, ott a dollárra átszámított ár 1078.
Egyedül a brazil és török árak magasabbak dollárban, mint a magyar. Mindenhol máshol olcsóbb.
Én már vettem újat is meg használtat a hardveraprón.
Az új 12-es 128GB gyárilag független akkor 205000 Ft-ért elhozta az eladó, mert erre volt dolga, akkor 290E Ft volt hivatalos helyeken, boltokban. Mindegyik működik, ahogy kell. De mindig leírom, hogy csakis személyesen és a helyszínen a saját icloud fiókoddal belépve, kipróbálva szabad megvenni. Ha gáz van, akkor már ott fog jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!