Hardveraprón vásárlás ?
Szerintetek Hardverapron meglehet bízni szállítással kapcsolatban(arra gondolok hogy azt küldi -e el)
akinek 7pozitív értékelése 0 negatív és 7éve regisztrált
Ha nincs negativ, az jo jel. Ha ennek ellenere se bizol benne, intezd szemelyesen. Ha ez sem opcio, keress masik eladot.
A hardverapro csak egy platform, egyeni eladokkal uzletelsz. Nincs altalanos recept hogy kitol lehet es kitol nem jo vasarolni.
Szerintem ez teljesen OK, az illető nem kereskedik, csak ha cserél valamit, akkor eladja a régit. Ha átverésre utazna, akkor nem lenne 7 éves accountja.
De ahogy #1 írja, a legbiztosabb a személyes átvétel (ha megoldható).
Semmivel sem több bármely más oldalnál...ott is sok a svihák, hiába kevés vagy zsáknyi pozitív értékelése...
Jobbára azt küldik, amit vársz csak nem úgy működik..."nálam még jó volt, biztos a posta miatt"...bla, bla, bla...
Kérd meg ha tudod egy arra járó ismerősödet vegye át-tesztelje vagy kérj videofelvételt a működéséről.
Szerintem a több éve regisztrált fiók bizalomra ad okot.
Ha csaló lenne akkor friss reggel tolná.
Nekem 14 éves a regem, tizenpár cuccot adtam el, meg kb ugyanennyit vettem. Sose volt semmi probléma.
Köszönöm szépen a sok választ !
#4 170km-re van az a település ahol meglehetne nézni
5
Azt hiszed a régi reg bármire garancia, hát nem, pláne manapság:DDD
Pont az olyanok a legátverősebbek és teljesen hülyének próbálják nézni a friss regeseket akár vevő vagy eladó terén.
Egyre kevesebb a normális partner ott...a nepper viszont sok, a megpatkolt-buherált holmik meg, mint a szeméthegyek.Ezt tényleg csak az nem látja, aki vak, vagy részese;)
Ennél még a vatera is kulturáltabb és ott legalább van betartandó etikett-szabályok és szinte valós regisztrációs kötelesség banki-telefonos azonosításokkal.
Aprón meg könyörögnöd kell olykor 1 telefonszámért, mert irkálni akar és valljuk, be egy bolond utazik 170km-t egy nickes üzentre...
Sokan azért nyitnak új reget vételhez-eladáshoz, hogy a kötekedő-árlenyomó neppereket ki tudják már zárni.
Erre mondják, "szép kis oldal"...
Persze, akadnak mázlis üzletek, de már túl kevés.
9
Köszönjük nepper "úr"+a színvonalad is...pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!