Nálatok a Telekom alkalmazása betölt?
Remélem javítják. Fel akartam tölteni az egyenlegem, hogy holnap aktiválódni tudjon az egyik ismétlődő havi szolgáltatás, mert 22-én van a fordulónap, de szerencsére sikerült.
Jobban szeretem bankkártyáról feltölteni, mert nagyon egyszerű. El van mentve a telekom fiókba, csak idekattintok, odakattintok, szinte két kattintás, és kész. Sokkal egyszerűbb, mint elmenni a benzinkútra telefont tölteni. Oké, hogy 10 percre van a legközelebbi, de akkor is :)
Ezen nincs mit javítani. A rendszer nem bírja a nagy terhelést. Mindenkinél ilyenkor reggel indul meg a vezérhangya, hogy most megyek a telekomba és intézkedek. Az ügyfélszolgálatosok igy ugyanazt a rendszert használják mint amit az app, meg a telefonos ügyélszolgálatos is, meg a böngészőbőlelérhető felület is. Ez mindenhol így van. OTP app is sokkal lassabb munkaidőben mint este. Sok10ezer ember intézi az ügyeit egyszerre. Nem kell ezen csodálkozni.
Javítani neked kell: Ne az utolsó utáni pillanatban akarj fontos dolgokat elintézni és ne csúcsidőben állj neki appot nyomogatni. Este 6-7 óra után biztosan gyorsabban fog működni a rendszer.
#6: ez habitus kérdése, én pl. mindent akkor intézek el, amikor kiderül, hogy el kell intézni. Így biztosan nem csúszok ki a határidőből, és sokkal nyugodtabb is vagyok.
Példa: érkezik egy számla, amit be kell fizetni. Amint megérkezik, befizetem, ahelyett, hogy megvárnám az utolsó pillanatot, amikor még be lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!