Ha ezt hallom hívaskor az mit jelent? Kinyomta a telefont vagy letiltotta a számom?
Kedvencem, amikor a vezetékesen bejönnek egyes ismerős számok.
Felveszem, akkor várakozóra tesz, még a zenét is beadja.
Értsd: még én várakozzak, mire sorra kerülök, hogy eladhasson nekem valami szart. Teszem le rögtön, nem értem, mit képzel az ilyen...
Annyi előnye van, hogy így nem küldöm el az anyjába, ja mert a lelkük nagyon érzékeny, ők zaklatnak kéretlenül, de ha én beszólok neki, azt már nem bírja elviselni.
Azt értem mondjuk, hogy valamilyen szinten a munkáját végzi a szerencsétlen, ez jutott neki a tehetségtelen szar életében, de akkor viselje méltósággal a szóbeli pofonokat is...
Igen, egyébként szokott lenni ilyen megváltozó hang is.
1-2 nem őt hívták !
:)
de azért stimmel...
Szerintem, ha kinyomott, akkor foglalt jelzesbe megy at.
Magyarorszagiak a szamok?
Nekem sokszor akkor cseng mashogy, ha kulfoldrol hazatelefonalok vezetekesre.
Kicsit félrevitt az 1. válasz, akkor viszont lehet olyan alközponti szám, mint például egy kórházat hív valaki, majd annak alközpontja tovább irányítja a számot.
Vagy lehet szokásos hívásátirányítás (amit az emberek egyénileg beállíthatnak), csak erre már nem emlékszem pontosan, mennyire változott meg a hang. Régen használtam ilyet, amikor még a vezetékes számok domináltak és az otthoni számot irányítottam át mobilra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!