Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha letiltottam az iphoneom,...

Ha letiltottam az iphoneom, van mód kikódolásnál, hogy ne vesszenek el az adatok?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem a képernyő kódót, és letiltott a telefon, utána olvastam, hogy ha alaphelyzetbe állítom akkor betudok majd lépni..de akkor kitörlődnek az adatok. Valaki tud más megoldást ahol az adataim nem fognak elveszni?

2023. jan. 15. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
mi volt a kód ?
2023. jan. 15. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
iCloud biztonsági mentésed volt?
2023. jan. 15. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ki törlödnek az adatok, akkor kiderül, hogy próbálkoztak vele ?
2023. jan. 15. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Add vissza a gazdájának.

2023 van. Egyszerűen NEM HISZEM EL. hogy "csak úgy" elfelejtünk egy kódot, amit naponta többször is használunk.

Mellesleg, ha "legyalulod", az iCloud zár még akkor is rajta marad.

2023. jan. 15. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

"Mellesleg, ha "legyalulod", az iCloud zár még akkor is rajta marad."

Ha be van kapcsolva!

5 rossz jelkód után 1 percre, 6 rossz jelkód után 5 percre, 10 rossz próbálkozás után végleg letilt és csak visszaállítással lehet bejutni a telefonba. Pont azért hogy ne tudjuon senki az adataidhoz férni. Ha nincs biztonsági mentés, akkor viszlát adatkák!

Ennyi. Fogadd el. Még a FBI sem tudta feltörni a bűnöző telefonját annó

2023. jan. 15. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

a mai világban, hogyan lehet elfelejteni egy születésnapot??

vagy 1234-et ??

2023. jan. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!