Ha letiltottam az iphoneom, van mód kikódolásnál, hogy ne vesszenek el az adatok?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem a képernyő kódót, és letiltott a telefon, utána olvastam, hogy ha alaphelyzetbe állítom akkor betudok majd lépni..de akkor kitörlődnek az adatok. Valaki tud más megoldást ahol az adataim nem fognak elveszni?2023. jan. 15. 12:00
2/6 anonim válasza:
iCloud biztonsági mentésed volt?
3/6 anonim válasza:
ha ki törlödnek az adatok, akkor kiderül, hogy próbálkoztak vele ?
4/6 anonim válasza:
Add vissza a gazdájának.
2023 van. Egyszerűen NEM HISZEM EL. hogy "csak úgy" elfelejtünk egy kódot, amit naponta többször is használunk.
Mellesleg, ha "legyalulod", az iCloud zár még akkor is rajta marad.
5/6 anonim válasza:
"Mellesleg, ha "legyalulod", az iCloud zár még akkor is rajta marad."
Ha be van kapcsolva!
5 rossz jelkód után 1 percre, 6 rossz jelkód után 5 percre, 10 rossz próbálkozás után végleg letilt és csak visszaállítással lehet bejutni a telefonba. Pont azért hogy ne tudjuon senki az adataidhoz férni. Ha nincs biztonsági mentés, akkor viszlát adatkák!
Ennyi. Fogadd el. Még a FBI sem tudta feltörni a bűnöző telefonját annó
6/6 anonim válasza:
a mai világban, hogyan lehet elfelejteni egy születésnapot??
vagy 1234-et ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!