Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonszervízben csinálnak...

Telefonszervízben csinálnak gyári visszaállítást adatmentéssel?

Figyelt kérdés
Vissza kéne állítani gyárira az egész telefont akkumulátor problémák miatt. Ha beviszem szervízbe, megcsinálják úgy hogy az adatokat le is mentik? Én nem értek hozzá hogyan kell meg hova, és nem tudom megcsinálni.

2022. dec. 26. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó pénzért mindent. Van ahol nem foglalkoznak vele egyáltalán, de ingyen garantáltan sehol.
2022. dec. 26. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom én, hogy a legegyszerűbb:

Szinkronizálást bekapcsolod a telon, képeket lemented számitógépre, a névjegyeket hozzáadod a google fiókodhoz, ezzel nagyjából minden fontosabb dolog meg is van.

utána google-ből kikeresed, hogy hogyan kell HARD RESET-et végrehajtani a telefonoddal.

Ezután úgy fog indulni, mintha most vetted volna és először kapcsolod be, google fiókot beállítod és a legtöbb dolog visszaáll, képeket meg max visszamásolod.

Bár nem tudom aksi problémákra miért gondolod, hogy a gyári visszaállítás segít.

2022. dec. 26. 11:33
 3/11 A kérdező kommentje:
A kép másolással csak annyi probléma van, hogy a képek helyadatai elvesznek ha gépre másolom őket. Aksi problémára azért próbálom meg a gyári visszaállitást, mert ahogy frissült andorid 13-ra, totál csökkent a teljesítmény, de úgy maga a telefon is lassabb lett. Több embert is megkérdeztem, és azt javasolják, hogy próbáljam meg visszaállítani, hátha újra optimalizálódik minden. Ha nem, akkor kuka sajnos
2022. dec. 26. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Milyen telefonod van?

Hány éves?

2022. dec. 26. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Helyadatok nem vesznek el, most néztem meg a gépemen egy képet, rajta vannak a koordináták.
2022. dec. 26. 11:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Samsung a71, 2,5 éves
 7/11 anonim ***** válasza:
Lementik az adatokat, ha azt kéred. Én már mentettem le szervizben adatokat olyan telefonról, aminek a kijelzője tönkrement, szóval én itthon semmit sem tudtam vele kezdeni. Annyi, hogy kérték, hogy nyilván nekem kellett megvenni hozzá a pendriveot, és akkor 10 ezerért rárakták az adatokat, de ez sem most volt, hanem kb. 1,5 éve. Pénzért mindent megcsinálnak.
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves telefonnál azért már fennáll a veszélye annak, hogy az az aksi eléggé elhasználódott.

Véleményem szerint:

1. évben még jó

2. évben érezhető a romlás

3. évtől már érezhető, hogy ez nem jó

4. évtől a töltő mindig legyen nálad.

2022. dec. 26. 11:55
 9/11 A kérdező kommentje:
#8: Eddig semmi baja nem volt, direkt kíméltem, nem is használtam állandóan, pláne nem játékokra, mert azzal csesztem szét az előző telefonomat. Konkrétan a frissítés után egyből rohamosan leromlott, nem tudom miért. Egyébként igazad van, tényleg megmaradnak a helyadatok, csak benéztem valamit az előbb.
2022. dec. 26. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szedd le róla ami kell és mehet a hard reset

[link]

2022. dec. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!