2023-ban megéri ?

Figyelt kérdés
iPhone 12-t szeretnék használtan venni.Androidról váltanék almára. Egy 12 re gondoltam de nem tudom hogy megéri e még, mert elvégre 2020-ban jelent meg. Ha megveszem mennyi ideig fog még frissítéseket kapni , és meddig fog kiszolgálni ha nagyon vigyázok rá?
2023. márc. 17. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
A 12 még évekig tökéletesen használható telefon lesz. Körülbelül még 3-4 évig fog frissítést kapni, de lehet tovább is.
2023. márc. 17. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva fogalmam sincs mennyit ér most egy iPhone 12, pláne használtan, én csak annyit tudok, hogy én a megjelenésekor vettem meg (tehát idén novemberben lesz 3 éves) és még minimum ennyi ideig szeretném használni 1 akksi cserével amikor szükséges lesz.

Tehát 2026 novembere előtt semmiképpen nem szeretnék telefont váltani.

Egyébként neten azt írják 5-6 évig kapnak az iPhone-ok frissítéseket. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 6 év után kuka a telefon, csak a legújabb operációs rendszer nem lesz használható.

Szóval 2-3 évig fog még biztosan frissítéseket kapni, de kiszolgálhat akár 5-6 évig is.

2023. márc. 17. 21:43
 3/7 anonim válasza:
9%

Mondjuk szerintem épeszű ember nem vált andoidról az almás telefonra, és olyan ember, aki odafigyelt az iskolában nem akar mindenáron legeslegújabb generációs telefont sem.

Persze a döntés a tiéd, miért kell neked más levetett szara, miközben semmivel sem leszel ettől boldogabb...

2023. márc. 17. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szemely szerint nem vagyok oda az iPhone-okert, azt sem tudnam mondani, mennyire eri egy tobb mint 2 eves modell iden, viszont eleg jol birjak es tamogatottsagban egyik legjobbak. Parom iden cserelt egy 6S-t, ami ugye 2015-ben jelent meg, mar nem is tamogattak, de nem volt hasznalhatosagi gond vele, csak az akksi adta fel. Ebbol kiindulva egy 2020-as telefont meg lehet egy darabon hasznalni.
2023. márc. 17. 22:12
 5/7 NTBS ***** válasza:
Használtat ne vegyél.
2023. márc. 18. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én azt se értem, hogy hogy lehet egy műszakicikkel kapcsolatban azt a kérdést folyton feltenni, hogy megéri-e? Max ha hozzáírná, hogy alkalmi vétel , mert ennyivel olcsóbban tudja megvenni, de alapban soha nem éri meg ha csak nem munkához kell, vagyis valamilyen szinten visszahozza az árát. De amúgy meg csak pénzkidobás, mert pár év múlva nem ér semmit.

Én azt látom, hogy az újabb telefonok se tudnak egetrengetően többet, amiért érdemes volna plusz 100 ezreket kiadni, kicsit gyorsabb, és kicsit jobb kamera, de kb ennyi amivel több, enélkül meg lehet élni.

2023. márc. 18. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 11 van és az is jó darabig kap frissítést még. Semmi gondom vele. 3 éves. Az akksi 87 %-os.
2023. márc. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!