Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi garanciát hol lehet...

Xiaomi garanciát hol lehet érvényesíteni?

Figyelt kérdés

Rendelnék egy terméket, tabletet.

Csak ilyen noname boltokban érhető el már csak, sajnos.

Ezeket a boltokat tavaly év végén alapították (magyar cégek, cégjegyzékben), a tárhelyszolgáltatójuk orosz.

Az egyiknél csak utánvétes KP-s fizetés van.

Tuti, hogy ezek a boltok az egy évet sem érik meg, adócsalás, pénzmosás kitudja mi lehet a háttérben.

Kérdés, ha tönkremegy az eszköz, mehetek a számlával és az eszközzel a hivatalos xiaomi szervízhez? Addigra azok a boltok megszűnnek, az tuti.

2023. márc. 17. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A garanciális javítást nem az eladó fogja véghez vinni, ő csak a közvetítő. Tehát ha az üzlet meg is szűnik, te akkor is mehetsz a számlával és a garancialevéllel a közvetlen szervizbe. Kérdés inkább az, hogy megbízható-e annyira, hogy nem valami használt szemetet fog küldeni kamu garancialevéllel.
2023. márc. 17. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:

"valami használt szemetet fog küldeni kamu garancialevéllel"

Köszi,

Ezt honnan tudom?

Ha regisztrálni akarom a készüléket, kiderül ?

2023. márc. 17. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Linkkel egyszerűbb lenne mint találgatni.
2023. márc. 17. 14:39
 4/7 puritan ***** válasza:
Az egyik biztosan az XRE.
2023. márc. 18. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a Xiaomi ügyfélszolgálatán, hogy viszonteladói kapcsolatban állnak-e az XY céggel, és ha meg tudják erősíteni, akkor megbízható, ha nem, akkor nem.
2023. márc. 21. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyébként nem rendelnék olyan okoseszközt, amit már csak 1-2 helyen lehet kapni, mert az azt jelenti, hogy kifutó termék, vagyis valószínű, már most sincs rá több frissítés, és hamarabb fog tönkre menni, hamarabb fog megszűnni az alkalmazások általi támogatása, mint hasonló árkategóriás, de frissebb kiadású társaiknak.
2023. márc. 21. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Semmi ilyenre nincs szükségem. Ez egy tablet, amit videó meg filmnézésre akarok használni, ennyi.

A frissítések pont nem érdekelnek, mert frissítésről frissítésre egyre szarabb és lassabb minden.

A régi 4-5 éves huawei tabletem tökéletes állapotban van, hála annak, hogy nem frissítettem.

2023. márc. 21. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!