Xiaomi telefonon ha bekapcsolom azt a funkciót amivel lesz plusz 2GB ramom, azzal gyorsabban fog merülni az akku?
Van ez a memória bővítmèny menüje, amit ha bekapcsolok 4 helyett 6 GB ramom lesz. De ez vajon az akkura ès az üzemidőre lehet negatív hatással? Egyèbkènt ez a belső tárhelyből veszi el azt a 2 GB-ot.
Xiaomi Redmi 10C telefonom van.
Lehet hogy csak én vagyok lemaradva, de tudtommal nincs ilyen memóriabővítmény, a ram teljes szabad része mindig rendelkezésre áll! Nem lehet, hogy ez felhőtárhely szolgáltatás, és azzal kevered?
Amúgy még ha így is lenne, a tárhelyből semmiképp nem tudná elvenni, mert két külön dolog!
Belső tárhely (ROM) : a telefonon lévő adatokat tárolja
Rendszermemória (RAM) : az adatok feldolgozásában segít a megjelenítéshez
Amúgy a Redmi 10C maximálisan 3 vagy 4 GB ram variációkkal készült, 6 GB sehogy sem elérhető, és a ram az hardveres dolog, szoftveresen legfeljebb lekorlátozni lehetne, növelni semmiképp!
Hát akkor szerintem hagyom kikapcsolva mèg nem èrzem hogy lassulna bármi is.
#1 van ilyen. Be is fotózom neked hogy nèz ki:
Ezen a nèven szerepel:
Itt a leírása amit a telefon ír róla:
Ezen a kèpen a telefon tulajdonságai vannak, ilyen alapból:
Ès itt pedig már be van kapcsolva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!