Hol tudnám megkeresni a videót? Fontos!!
Figyelt kérdés
Készítettem egy videót, és töröltem az egyik google fotók fiókomból, de a videó a többi fiókból is eltünt és még a galériámból is!!!
A google fotók kukájában sincsen. Mit tudnék csináni h visszahozzam??? Nagyon fontos az a videó!!!!
Be van állítva a biztonsági mentés is.
Ezeket olvastam a googleben, de nincsen meg a videó
2023. márc. 15. 16:18
1/8 A kérdező kommentje:
Azóta kiderült, hogy a google fotók megkérdezte hogy kitörölheti a galériámból és a többi fiókból (kevés tárhely miatt), csak nem vettem észre és automatikusan rányomtam h igen. Ez esetben van esélyem még bárhonnan is visszahozni? Most letöltöttem ilyen alkalmazást, h visszahozza a videót, de már egy ideje megy, úgyhogy nem hinném h sikeres lesz, esetleg vkinek van ezekkel tapasztalata?
2023. márc. 15. 17:28
3/8 A kérdező kommentje:
Sztem nekem nincs olyan, mert régi ez a telefon
2016-os gyártású:)
2023. márc. 15. 17:39
4/8 anonim válasza:
attól még kuka létezik, már 95 előtt is volt ...
5/8 A kérdező kommentje:
Hol találom?
2023. márc. 15. 19:30
6/8 anonim válasza:
eszközkarbantartó -->
tárhely -->
kuka
7/8 A kérdező kommentje:
na igen, nekem ilyen nincs (vagy lehet h béna vagyok) azt hiszem h ez egy veszett ügy:$@@
2023. márc. 16. 00:10
8/8 anonim válasza:
"régi ez a telefon
2016-os gyártású:)"
ennyit tudunk a mobilodról, miért ?
titok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!