Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan 30+ os feletti akár...

Van olyan 30+ os feletti akár magatok, vagy az ismertségi körötökben olyan, aki nyomógombos telefont használ, mint pl én is?

Figyelt kérdés
Nyomógombos telefon használat.

2023. márc. 15. 11:46
1 2
 11/17 DK-s ***** válasza:

[link]

Már 14. éve használom ezt a típust. Három éve "meghalt", egy hétig kutattam a neten. Találtam, méghozzá vadonat-újat, gyári dobozában.

2023. márc. 15. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, a 85 éves nagymamám.
2023. márc. 15. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:

9

Nem bonyolult az "okos teló" csak simán semmi érdekes-értékes nincs benne viszont remek időrabló és butító...mint látjuk soraidból.

Fajtádnak ez a teló annyit jelent, mint egykor a buta ősembereknek a tűz...csodás dolog-bámulja-bálványozza, de ott is volt pár eszesebb lény, aki nem csak nézni tudta, hanem használni is értelmes dologra;)

2023. márc. 16. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Tényleg felesleges olyannak magyaráznom, aki szerint mindenki ezen lóg egész nap akinek ilyenje van, és persze semmi érdekes-értékes nincs benne, ezt biztos komoly tapasztalatok alapján írtad... Hallottál pár közösségi appról, kameráról, esetleg játékokról, és szerinted ennyi az egész. Az ilyen "okosok" valóban sokkal jobban teszik, ha messziről kerülik az okostelefonokat. Ha a kezedbe is kerülne egy, ugyanezt mondanád. Mellesleg milyen értéknek kellene lennie benne? Ha ragaszkodsz hozzá, hallgathatsz/olvashatsz klasszikusokat is rajta, de te szerintem előbb olvasol sporthíreket a Borsban, és hallgatsz mellé Lagzi Lajcsit.
2023. márc. 16. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:

14

Jaj, okoskám...2 napot nem bírnál ki ész-telód nélkül és ez mindent elmond "fajtádról":)

Teljesen pánikba tudnál esni, ha egy gombos telót látnál, mert 1-nél több gomb van rajta és fogalmad sem lenne, a többi vajon, mire való:DDD

2023. márc. 16. 13:35
 16/17 DK-s ***** válasza:

#14-nek:

Beszűkült picit a látószöged, nem?

Én vettem és használtam kb 4 hónapig okostelót, internet-előfizetéssel.

Állandóan arra kellett figyelnem hogy ne üljek rá. És szánalommal nézem a kedves kollégákat amikor csippan a messenger, elkezdenek pötyögni, aztán amikor végre leteszik azt a xart akkor úgy néznek körül, hogy szinte azt sem tudják hogy hol vannak. Fél perc "reboot". XD

Ez már szánalmas.

2023. márc. 16. 19:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Függők. :)
2023. márc. 16. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!