Van olyan 30+ os feletti akár magatok, vagy az ismertségi körötökben olyan, aki nyomógombos telefont használ, mint pl én is?
Már 14. éve használom ezt a típust. Három éve "meghalt", egy hétig kutattam a neten. Találtam, méghozzá vadonat-újat, gyári dobozában.
9
Nem bonyolult az "okos teló" csak simán semmi érdekes-értékes nincs benne viszont remek időrabló és butító...mint látjuk soraidból.
Fajtádnak ez a teló annyit jelent, mint egykor a buta ősembereknek a tűz...csodás dolog-bámulja-bálványozza, de ott is volt pár eszesebb lény, aki nem csak nézni tudta, hanem használni is értelmes dologra;)
14
Jaj, okoskám...2 napot nem bírnál ki ész-telód nélkül és ez mindent elmond "fajtádról":)
Teljesen pánikba tudnál esni, ha egy gombos telót látnál, mert 1-nél több gomb van rajta és fogalmad sem lenne, a többi vajon, mire való:DDD
#14-nek:
Beszűkült picit a látószöged, nem?
Én vettem és használtam kb 4 hónapig okostelót, internet-előfizetéssel.
Állandóan arra kellett figyelnem hogy ne üljek rá. És szánalommal nézem a kedves kollégákat amikor csippan a messenger, elkezdenek pötyögni, aztán amikor végre leteszik azt a xart akkor úgy néznek körül, hogy szinte azt sem tudják hogy hol vannak. Fél perc "reboot". XD
Ez már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!