Van olyan 30+ os feletti akár magatok, vagy az ismertségi körötökben olyan, aki nyomógombos telefont használ, mint pl én is?
Nekem már érintőképernyős van, de jó idei nyomógombosat használtam 30 felett.
Viszont ha 30 felett ilyen kulcsszót kerekítenék, akkor nagyon szégyellném magam. 30 fölött az ember nem kisírja a telefont, hanem megveszi, és olyat, ami neki tetszik, nem azzal foglalkozik, melyik a menő.
Használati szokás és egyén függő.
Mondhatnám úgy, hogy az egyéb informatikai, fotózási igényeimet kielégítő eszközömben telefon funkció is van, így nem kell még egy nyomógombosat is tartanom.
Szóval nekem az elvárásaim olyan mobilt igényelnek, amilyen neked nem kell. De pl neked is vannak elvárásaid, mert nem elégszel meg a vezetékes telefonnal például. Én meg nem elégszem meg a nyomógombossal.
Ennyiből nem összehasonlítási alap hogy valaki 30+, és ilyen vagy olyan eszköze van.
Talán az sem helyénvaló, hogy ha te valakinél egy Samsungot vagy iPhone-t látsz, hogy azt kisírásnak veszed.
Miért is ne lenne, nem mindenki buta, hogy egy "all in one"-ra dobjon ki több százezret, ami 2 napot is alig bír ki üzemidőben+a birkája még bele is pakolja életét, aztán sír rí, ha kilopják-bekrepál:)
Visszatekintve ez a régi music center kategória mind.Kaptál a sok sok pénzedért, mindent fapadosan tudó kacatot.Pedig egy deck, erősítő..stb klasszabb volt.
Kevesebb az előnye a csicsfonoknak, mint a gombosnak, de hát a "modern ember" nem feltétlen okos is;)
Igen van.
És most ezzel a válasszal mit kezdesz?
6
Megnéztem a sznob szó mellett fotódat...azt a "kutya" mindenit...
A pap is túl humánus volt, amikor keresztelt és nem ejtett bele a tálba:DDD
Azért a fogyatékosokat sértegetni, mindent elmond "félédről"....pfff
"Nyomógombos telefont gyakorlatilag már csak korlátozott szellemi képességű, vagy rossz anyagi helyzetű emberek kezében tudok elképzelni."
. Ez inkább a Te szellemi képességeidet jellemzi, hogy Te mit tudsz elképzelni.
Egyébként leírtál ezernyi funkciót: mind igaz. Ahogyan az is, hogy simán lehet ember, akinek telefon csak telefonálásra kell. Ez az egyszerűsége elég lehet egyeseknek, ráadásul megbízhatóvá is teszi a telefont már nagyon alacsony kategóriában is.
Gyakorlatilag az egyetlen dolog, ami miatt szinte már alig megkerülhető egy okostelefon, az az internetes bank. Amúgy az összes többi (böngészés, fényképezés stb.) nélkül tök jól megvan az ember, az okostelefonok köré szőtt brand, szimbiózisban a közösségi hálózatokkal gerjeszti mesterségesen az igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!