Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyik ismerosomrol kiderult,...

Egyik ismerosomrol kiderult, hogy bemerte a telefonomat ,hogy hol voltam . Nem a pasim, nem is az exem. Elegge ijesztonek tartom ezt mikor rakerdeztem,azt mondta whatsappon keresztul.Szerintem hazudik. Tudjatok, hogy lehet ez? Angliaban elunk

Figyelt kérdés

2023. márc. 14. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
A telefonszám cserének sok értelme nincs, ne pazarold rá az időt és pénzt. Az ilyen telefonszám alapú lekövetők általában átverések. Telefonszám alapján csak a szolgáltató és a hatóság tud bemérni.
2023. márc. 15. 05:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Talán felment a play.google.com-ra, és onnan telepített valamit.
2023. márc. 15. 07:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon rossz ötlet megkerülni az ilyen védelmeket. Én nem vagyok paranoiás, ráadásul egyedül élek, de van a gépen PIN-kód, és a 2 telefonom is le van zárva. Szóval úgy tűnik, ez gondatlanság volt...
2023. márc. 15. 07:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Küldtél neki képet? Ha igen, akkor annak a metaadataiból (geotag) látta a helyzeted.

Egyébként az ilyeneknek azt kell mondani hogy bizonyítsa be, küldjön képernyőfotót arról hogyan csinálta, akkor elhiszed, addig nem. És egy teljesen más helyet mondj neki hogy máshol voltál, máshol vagy.

Ha átküldi, akkor 1. legalább hihető hogy igazat mond és tudsz tenni ellene, 2. van bizonyítékod ellene és meg lehet neki mondani hogy álljon le, mert eseteg még a végén böri lesz a vége.

2023. márc. 15. 08:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem kuldtem neki kepet
2023. márc. 15. 12:06
 26/27 anonim válasza:

Figyu a telefonod folyamatosan kommunikál a hálózattal, ezért tudnak felhívni. És ezért is tudnak bemérni például titkosszolgálatok.

Ajánlom: kapcsold ki a telefont, vedd ki az aksiját.

Vegyél olcsó analog mobiltelefont és lehetőleg cserélgesd hetente, havonta. mindig mást.

A bűnözők is ezt teszik, hogy ne tudja őket bemérni a rendőrség

2023. ápr. 1. 20:10
 27/27 Thunderfairy ***** válasza:
A helymeghatározást tiltsad le a telefonodon a beállitásoknál.
2023. ápr. 22. 18:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!