Egyik ismerosomrol kiderult, hogy bemerte a telefonomat ,hogy hol voltam . Nem a pasim, nem is az exem. Elegge ijesztonek tartom ezt mikor rakerdeztem,azt mondta whatsappon keresztul.Szerintem hazudik. Tudjatok, hogy lehet ez? Angliaban elunk
Küldtél neki képet? Ha igen, akkor annak a metaadataiból (geotag) látta a helyzeted.
Egyébként az ilyeneknek azt kell mondani hogy bizonyítsa be, küldjön képernyőfotót arról hogyan csinálta, akkor elhiszed, addig nem. És egy teljesen más helyet mondj neki hogy máshol voltál, máshol vagy.
Ha átküldi, akkor 1. legalább hihető hogy igazat mond és tudsz tenni ellene, 2. van bizonyítékod ellene és meg lehet neki mondani hogy álljon le, mert eseteg még a végén böri lesz a vége.
Figyu a telefonod folyamatosan kommunikál a hálózattal, ezért tudnak felhívni. És ezért is tudnak bemérni például titkosszolgálatok.
Ajánlom: kapcsold ki a telefont, vedd ki az aksiját.
Vegyél olcsó analog mobiltelefont és lehetőleg cserélgesd hetente, havonta. mindig mást.
A bűnözők is ezt teszik, hogy ne tudja őket bemérni a rendőrség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!