Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyik ismerosomrol kiderult,...

Egyik ismerosomrol kiderult, hogy bemerte a telefonomat ,hogy hol voltam . Nem a pasim, nem is az exem. Elegge ijesztonek tartom ezt mikor rakerdeztem,azt mondta whatsappon keresztul.Szerintem hazudik. Tudjatok, hogy lehet ez? Angliaban elunk

Figyelt kérdés

2023. márc. 14. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, de ha ez így megy, ahogy írtad (#4), akkor cseréld le a számodat, és gondoskodj róla, hogy Ő még csak véletlenül se tudja meg! Ha valahogy mégis, és tovább folytatja, jelentsd fel a személyiségi jogaid megsértéséért!

De én ezek után már most mindenképp elköltöznék vagy kidobnám (attól függ, melyikőtök milyen “viszonyban” lakik az ingatlanban) !

2023. márc. 14. 21:40
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A drága lakótársad telepített valamit a telefonodra, vagy tényleg maunálisan, vagy csak simán rákattintottál valamire, amit ő küldött neked. Hajítsd el a telefont, vegyél másikat, költözz el, és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2023. márc. 14. 21:44
 13/27 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, hogy minel hamarabb elkoltozzek. Rajta vagyok
2023. márc. 14. 21:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Lakótárs? A működő számítógépedet használhatta néha a tudtid nélkül, akár csak egy percre is? Ha igen, a böngésző kiadja a mentett jelszavaidat és ügy felgöngyölítve.
2023. márc. 14. 21:59
 15/27 A kérdező kommentje:
Nincs jelszo a laptopomon. Ha bejott a szobamba a tudtom nelkul akkor hasznalhatta. Erre semmi jelet nem talaltam. De meg mindig nem ertem hogy tudta bemerni a telefonom ezzel ?
2023. márc. 14. 22:05
 16/27 anonim ***** válasza:
50%

Mondtak hogy mutassam Mar meg a lakotarsam facebookon. Erre 5 perc mulva irt uzenetet , hogy latom nezed a kepeim biztos nagyon hianyzom...

Kb eddig hiheto a sztory.

Max pont akkor babralt a laptopodon es látta hogy rákerestél.

A kovetes megoldhato, de nem legalis ha a tudtod nelkul csinalja.

2023. márc. 14. 22:20
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tartozkodott az orszagban mikor ezt irta. Azert is irta hogy gondolom hianyzom . A laptopomon nem vagyok bejelentkezve facebookon. Azt mondta ez egy fizetos applikacio es tudja nezni, ki nezi facebookon. Ki az akit ez erdekel ? Ezert fizetni akar ? Orult
2023. márc. 14. 22:29
 18/27 anonim ***** válasza:
A face hivatalos allitasa szerint ez lehetetlen.
2023. márc. 14. 22:50
 19/27 A kérdező kommentje:
Gondolom ez vmi kemprogram lehet.
2023. márc. 14. 23:06
 20/27 anonim ***** válasza:

“A face hivatalos allitasa szerint ez lehetetlen.”

Annyira azért sajnos nem! Az internet is műholdon keresztül megy, és ha veszi az eszközök jeleit, akkor a keresőt és a keresettet összepárosítja, és küldi az értesítést, aminek az applikáció szabad utat ad a Facebook tudta nélkül!

Nem tudom, hogy tényleg így van-e, de így elméletben megoldható, persze aljas dolog!

2023. márc. 14. 23:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!