Egyik ismerosomrol kiderult, hogy bemerte a telefonomat ,hogy hol voltam . Nem a pasim, nem is az exem. Elegge ijesztonek tartom ezt mikor rakerdeztem,azt mondta whatsappon keresztul.Szerintem hazudik. Tudjatok, hogy lehet ez? Angliaban elunk
Nem értek hozzá, de ha ez így megy, ahogy írtad (#4), akkor cseréld le a számodat, és gondoskodj róla, hogy Ő még csak véletlenül se tudja meg! Ha valahogy mégis, és tovább folytatja, jelentsd fel a személyiségi jogaid megsértéséért!
De én ezek után már most mindenképp elköltöznék vagy kidobnám (attól függ, melyikőtök milyen “viszonyban” lakik az ingatlanban) !
Mondtak hogy mutassam Mar meg a lakotarsam facebookon. Erre 5 perc mulva irt uzenetet , hogy latom nezed a kepeim biztos nagyon hianyzom...
Kb eddig hiheto a sztory.
Max pont akkor babralt a laptopodon es látta hogy rákerestél.
A kovetes megoldhato, de nem legalis ha a tudtod nelkul csinalja.
“A face hivatalos allitasa szerint ez lehetetlen.”
Annyira azért sajnos nem! Az internet is műholdon keresztül megy, és ha veszi az eszközök jeleit, akkor a keresőt és a keresettet összepárosítja, és küldi az értesítést, aminek az applikáció szabad utat ad a Facebook tudta nélkül!
Nem tudom, hogy tényleg így van-e, de így elméletben megoldható, persze aljas dolog!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!