Hogyan tudhatták meg a telefonszámomat az engedélyem nélkül(Vodafone)?
Figyelt kérdés
Felhívott egy ember hogy én az (x)utca (x)szám alatt lakok?
Mondom ,igen.Aztán egy lakóval kapcsolatban kért segítséget...ez nem fontos,
de az már igen,hogy rákérdeztem,honnan tudja a számomat?
Azt mondta ,hogy online rá lehet keresni utca+házszám szerint!....??????
Ez mi???Erről tud valaki ,valamit???Mert ezek szerint akkor aki a VODAFONE-nál van az nincs "biztonságban?
#VODAFONE,CSALÓK,INTERNET,INTERNETES CSALÓK,HOGYAN,TELEFONSZÁMOM MEGTUDTÁK, #ENGEDÉLYEM NÉLKÜL,TELEFONSZÁMOM MEGTUDTÁK,INTERNET,
2023. márc. 14. 15:54
11/17 A kérdező kommentje:
Továbbra se titkos.Ugyanúgy változatlan a név alapján kiír mindent.
Ennyi volt ez a tetű társaság.Pedig több mint 10 éve vagyok náluk,de most már elég is volt.Ez aljasság!
2023. márc. 16. 21:12
13/17 A kérdező kommentje:
Remélem az jobb lesz!
2023. márc. 17. 09:43
14/17 anonim válasza:
csak ne vidd a számodat , azt már ismerik,
újat kérjél.
15/17 anonim válasza:
De, minden szerződéskötéskor van olyan kérdés hogy akarsz-e a tudakozóban szerepelni.
És automatikusan nincs letiltva, te tudod kikapcsolni.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 18. 08:23
17/17 anonim válasza:
Minden szolgáltatónál alapban nyilvánosak az adatok! Azt hogy titkos legyen az adataid, és ne jelenjen meg a telefonkönyvben vagy tudakozóban. Azt neked kell kérned. Külön kérned kell! Ez a titkosítás, díjmentes, és bármikor kérhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!