Hogyan tudhatták meg a telefonszámomat az engedélyem nélkül(Vodafone)?
Felhívott egy ember hogy én az (x)utca (x)szám alatt lakok?
Mondom ,igen.Aztán egy lakóval kapcsolatban kért segítséget...ez nem fontos,
de az már igen,hogy rákérdeztem,honnan tudja a számomat?
Azt mondta ,hogy online rá lehet keresni utca+házszám szerint!....??????
Ez mi???Erről tud valaki ,valamit???Mert ezek szerint akkor aki a VODAFONE-nál van az nincs "biztonságban?
Amennyiben a szolgáltatónál nem kéred, hogy titkosítsák az adataid, úgy mindegyik szolgáltatónál lehet az általad leírt adatokra keresni.
Itt van például a Vodafone tudakozó: [link]
????
Én nem adtam meg se a nevemet ,se a címemet.
A telefonáló az utca név és szám alapján tudta meg a telefon számom.
Ezt az oldalt amit "belinkeltél"már néztem,de ezen az oldalon ahogy te is látod kér nevet ...stb.
De megpróbáltam most csak a várost,és az utca nevet+számot beírni,de azt írta ,"nincs eredmény"
"az oldalon ahogy te is látod kér nevet"
és mit ad ki a nevedre ?
Csak az marad,hogy bemegyek a Vodafone-hoz.
De ez azért felháborító,hogy neten keresztül könnyen hozzá férhetnek.
A Vodafone-nak alapból titkosítani kéne az adatvédelem miatt!
Ha a kártya aktiváláskor lett volna lehetőség vagy KÉRDÉS a titkosítás,akkor biztos,hogy azt választom..
Bementem személyesen,titkosítattam.
Az az érdekes,hogy a csaj se tudta konkrétan megmondani,hogyan lehetett.
Viszont mikor mondtam neki,hogy a tudakozó oldalán állítólag rá lehet keresni,DE NEKEM CSAK A NEVEM BEÍRÁSA UTÁN DOBTA KI,akkor a csaj azt mondta,hogy ő úgy tudja,a házszám+cím alapján is kiírja a számomat.
Ami poén,hogy most a titkosítás után (kb fél órája) is beírtam a nevem,és továbbra is kiírja a számom,kerület,házszám..
Abban bízok,hogy kell egy kis átmeneti idő még valóban titkos lesz.
ha leírod az adataidat , itt többen tudnak segíteni az ellenőrzésben...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!