Milyen telót érdemes használtan venni, ha könnyű szerelhetőség szempont?
Aminél nincsenek márkaszerviz nélkül működésre nem bírható cserealkatrészek, aminél nem töréskockázat egy szimpla szétszedés, aminek nem kerülnek vagyonokba a cserealkatrészei, tehát pl egy kijelzőtörést kibírna a zsebem, esetleg vehetek is töröttet belőle, aztán elfogadható bekerüléssel egy relative könnyű otthoni szerelés után még mindig jó lenne az összköltség, ilyenekre gondolok. Feltételezem, hogy ezek után a minőségibb kínai brandek fognak sorakozni jobban... :) Na igen, előnyösebb, ha nem annak a kormánynak a fennhatósága alatt készül valami tele az adataiddal, de ez még tud vállvonós lenni, nem vagyok olyan fontos ember...
Az is nagy előny, ha jól dokumentált a szerelgetése, iFixiten és Youtubeon ott van minden, ami csak kellhet. Mivel főteló, bankolni is használnám, tehát óriási előny, ha nagyon jó az ujjlenyomatolvasó, és még fontosabb, hogy a gyári rendszernél maradnék, tehát előnyös, ha az is nagyon jól beállítgatható, és sok olyan okosság van benne, ami elég megúszni a custom rom használatát. Megoldom nyilván, tehát az se baj, ha nem túl jó gyári rendszerrel jól rootolható, csak én azzal nem érzem nagyon biztonságban magam, ha csak rejtem a rootot a bankoló app elől. Kivétel persze ha mindig friss biztonsági patch jön a romhoz, és kőstabil az OTA. De azért értitek, a "gyárilag iszonyat jó" sokkal értelmesebb felállás.
Lényeges még, hogy azért pl villanyfénynél tudjon elfogadható képeket, videókat készíteni, meg úgy általában se csináljon marhaságokat fotózáskor, videózáskor. Mindenképp használtan venném, nekem jobban megéri szükség esetén kicsit jobban megismerni a belvilágát, mint többszörös áron venni valamit, ami csak annyit tud, hogy vattaúj. Azért persze nem árt, ha jó ideig még érkeznek a biztonsági frissítések hozzá.
Azért teszem fel a kérdést, mert nem tudok annyi időt beleölni az utóbbi pár év minden elterjedtebb modelljének kutatgatásába, hogy legalább olyan jó válaszokat találjak a kérdésemre, amilyeneket közületek néhányan fejből dobnak, mások pedig egy-egy pozitív tapasztalattal, nekik hasonló szempontokkal bevált modellekkel megerősítenek. Remélem azért beindul egy kis tudáshalmozás itt, szerintem ezekben a nehezedő időkben elég sokak érdeklődésére tarthat számot, akik onnantól idekalauzolhatók.
"Ez csak ilyen saját magam megynugtatom duma. :D
Mesélj másnak Andersen!"
Végignézed, miknél pontozgatták az eladót, és látod, miket adott el. Van egy összképed, hogy nagyjából a saját dolgaitól vált meg mobil témakörben, vagy hogy kereskedik vele tartósan, és érdekes, nem varrják be semmiért éveken át. Amikor a hirdetést olvasod, instant következtetsz rá, hogy mennyire lehet korrekt és gerinces ember. A válaszaiból szintén árnyalódhat a kép. Trükkök is vannak rá, hogy kis hibának tűnő triggerekkel elemezhető reakciókat csalj ki, ha kételyeid lennének.
"Annó windowsos PDA-kra csináltam ROM-kat."
Én is verettem az assemblyt már C64-en, később meg EMU 10k1 DSP-vel szórakozgattam elég sokat, akkor most mondjam én is, hogy nem is kell xda, tudok mindent magamtól? Köze nincs a kettőnek egymáshoz, xda gyakorlatilag titkárnő szint, összesen a félelem tud kicsit hardverközeli lenni olykor.
"Akkor miért csinálod Andersen?"
Te amúgy fogykos vagy, ugye? Harmadszor írom le, külön a te kedvedért: ha nincs más, és nem akarok még egy telefont vadászni, nincs kedvem szerelgetni, költekezni, a megoldás meg végtére is adott, akkor van, hogy arrafelé megyek. Régi, eladhatatlan telókon volt már, hogy minimál romot használtam arra, hogy flawless legyen IP kamerának, meg volt, hogy csak szórakozásból ránéztem a fiókból előtűnő öregre, hogy mik vannak ma hozzá, tehát móka. Te mi a francnak "csináltál" pda romokat?
Oké, szefó vagy.
"nincs kedvem szerelgetni"
A kérdésben meg azt írod hogy te akarod szerelni.
Szerintem vedd be a gyógyszereidet amit felirtak neked, várd meg amig felszívódnak és hatni kezdenek és utána nyomdj ALT+F4-et és keress más oldalt ahol hülyítheted a népet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!