Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri elcserélni nemrég...

Egyember16 kérdése:

Megéri elcserélni nemrég vásárolt, bontatlan Iphone 14 pro max telefonomat egy bontatlan Samsung Galaxy s23 ultrara?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekel, melyik telefon tartja jobban az értékét. Pár év múlva melyiket és várhatóan mennyivel nagyobb árért tudom majd eladni?

2023. márc. 11. 15:48
1 2 3 4
 31/33 Ho11mann ***** válasza:
29. indukciós főzőlap😂😂😂...én is ugyanezt a kifejezést használom a xiaomikra. Az S23 ultra, egy nagy ronda kocka, amit hogyha egyszer is elejtesz, akkor már igencsak csekély eséllyel tudsz megjavítani
2023. ápr. 10. 09:41
 32/33 anonim ***** válasza:
31. Én nem tartom rondának, nekem pont a szögletes alakja miatt tetszik. Viszont abban igazad van hogy könnyen törik. Főképp a sarkai tudnak sérülni ha leesik. Egyébként azért nem törik annyira extra nagyon, csak valamelyik lapjára érkezzen le, ne a sarkára. Ha meg valaki tokba rakja, akkor tök mindegy.
2023. ápr. 10. 11:59
 33/33 anonim ***** válasza:

"Megéri elcserélni nemrég vásárolt, bontatlan ... telefonomat egy bontatlan ... ultrara?"

Mióta lett divat a bontatlan telefonok gyűjtése, cserélgetése, ez egy új hobbi?

2023. ápr. 11. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!