Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri elcserélni nemrég...

Egyember16 kérdése:

Megéri elcserélni nemrég vásárolt, bontatlan Iphone 14 pro max telefonomat egy bontatlan Samsung Galaxy s23 ultrara?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekel, melyik telefon tartja jobban az értékét. Pár év múlva melyiket és várhatóan mennyivel nagyobb árért tudom majd eladni?

2023. márc. 11. 15:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%

Én alapvetően a Samsungot választanám. Nincs sok indokom hogy miért, hiszen mindkettő kiváló készülék, de azért leírom hogy (szerintem!) miért jobb az S23 Ultra. Az eddigi években mindig az Apple telefonjait tartottam jobbnak, de ez idén megváltozott.

-Fejlettebb kamerarendszer: nem egyértelmű a különbség, de tesztek alapján nekem jobban tetszenek a Samsung fotói. Az Apple túlszinesíti a fotókat, például az ég abnormálisan kék. Ezen kívül van egy periszkópikus 10-szeres zoomkameránk, amivel olyan képeket csinálhatsz, amiket az Applelel soha. Éjszakai videózásban azért a 14 Pro Max még egy picikét jobb, de ez sem mindig igaz, helyzetfüggő.

-S pen: ez a sokoldalú eszköz bele van építve a telefonba. Rengeteg új funkciót ad hozzá a telefonhoz a jegyzetelésen kívül is. Például távirányítóként lehet használni.

-Multitasking: Akár 3 weboldal egyidőben való kezelésére is van lehetőség.

-Szónikus ujjlenyomat olvasó: a legtöbb ember az ujjlenyomat olvasót részesíti előnyben, itt a világ legfejlettebb és leggyorsabb, hanghullámokkal működő szenzorát kapja az ember. Sok Iphone felhasználó előnyben részesítené ezt a fajta azonosítási formát, de erre nincs lehetőségük. Egyébként a Face ID is jó, de kinek mi.

-Samsung ökoszisztéma: ez tényleg nagyon egyénfüggő, hogy ki melyik rendszert szereti, de az biztos hogy a One UI egy nagyon jó, biztonságos és stabil rendszer. Az Ios-hez képest sokkal több lehetőséget kínál, persze könnyebb is elveszni a rendszerben.

-Kijelző: az S23 Ultrában van a legszebb kijelző. Nagyobb a felbontása is többek között. Nehéz leírni, látni kell a különbséget.

Design: ez a leginkább szeményfüggő dolog. Szerintem az Ultra egy sokkal szebb telefon. Ehhez hasonló kinézetű telefont nem találsz mégegyet. Nagyon szép az Apple üvegszendvics designje, de a kamerasziget nagyon ocsmányul van megoldva. Az Ultrában nagyon szép a kameradesign.

-Fordított vezetéknélküli töltés: vezeték nélkül töltheted az erre alkalmas fülhallgatódat, okosórádat vagy akár egy másik telefont a telefonoddal. Menő feature.

-Üzemidőben és teljesítményben szinte megegyezik a két telefon.

2023. ápr. 9. 12:19
 22/33 Ho11mann ***** válasza:
0%
"Szónikus" ezen szakadok😂
2023. ápr. 9. 13:06
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 21, hogy ilyen részletesen megosztottad tapasztalataidat!
2023. ápr. 9. 13:32
 24/33 anonim ***** válasza:
22. 😆 Magyarra fordítva elég hülyén hangzik. Egyébként ez egy, a Qualcomm által létrehozott szenzor. Nem sok telefongyártó használja (a Samsungon kívül egyet sem tudok most mondani), valószínűleg az ára miatt.
2023. ápr. 9. 16:51
 25/33 Ho11mann ***** válasza:
23. Igenigen, az egy elég fejlett teknológia
2023. ápr. 9. 19:04
 26/33 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert az iPhone sokkal jobb. Még mindig Samsungot vennék, ha Androidos telefont kéne választanom.
2023. ápr. 9. 19:16
 27/33 Ho11mann ***** válasza:
iPhone 14 Pro Max geekbench: 2500 S23 ultra: 1870
2023. ápr. 9. 19:44
 28/33 Ho11mann ***** válasza:
0%
Egyébként is szerintem az S23 ultra borzasztóan néz ki
2023. ápr. 9. 19:45
 29/33 anonim ***** válasza:
28. Szerintem a jelenleg kapható telefonok közül a legszebb. Nézz már meg egy Xiaomit, konkrétan egy indukciós főzőlap a hátulja. Az új Iphoneok sem túl szépek. Az Xs még nagyon jól nézett ki. Az újakra meg rávágnak egy nagy bumszli kameraszigetet. Még a Galaxy S20 Ultra nézett ki gányul.
2023. ápr. 9. 19:57
 30/33 anonim válasza:

Ha az értéktartás a lényeg akkor iphone.

Használni mindd a két telót rohadt jó.

Nem értem ezt a csak android,csak ios fanatizmust

2023. ápr. 10. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!