Mindennapi használatra?
Nagy átlagban elmondható, hogy igen. Középkategóriás telefon, nekem is A szériás van pl.
Hogy neked megéri-e, azt te tudod. Ha nem az első okostelefonod, akkor jó lenne abból kiindulni. Mit szerettél abban, s mit nem? Nekem pl volt 16 GB belső tárhelyű telefonom. 128 GB alá az óta nem megyek. A 16 még úgy is kevés volt, hogy gyerek voltam. Anyámnak viszont a 64 bőven elég.
Az ilyenekből indulj ki te is.
Itt tudsz keresni (az árakat azért ott nézd, ahonnan venni szándékoztál, mert ott lehetnek különbségek)
(Meg azért arra is figyelj, hogy egy bizonyos típus nem feltétlen egységes mindenben. A belső tárhely is ilyen pl. Az A53 is van 128GB-os és 256GB-os változatban is)
Köszönöm!
Hmm játékra kb nem használnám ezt sem mert azok nem érdekelnek.A navigáció,youtub stb jól működjenek, a szememet nw erőltesse a képernyő ezek a fontosabbak.
Inkább a fotó és videó ami jó legyen benne számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!