Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefon...

Szerintetek melyik telefon éri meg jobban? A Xiaomi 12 Pro vagy Xiaomi 13?

Figyelt kérdés

Ebben az évben fog lejárni a hűségidőm a Yettelnél és jelenleg van kilátásban az említett két telefon.

Nagyon erősen gondolkodom, hogy melyik lenne a legjobb választás, össze is hasonlítottam a két telefont néztem róla videókat is, de még így sem tudom eldönteni.

2023. márc. 10. 16:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igazából a Samsung-gal, ha van is problémám az tényleg az, hogy nincs töltő fej a dobozban tartozékként és nagyon drága, nem tudok olyan sokat kiadni érte.

Bár nem mostanában tervezek váltani, inkább az év második felében, vagy karácsony tájékán vagy azelőtt, de az is lehet, hogy csak jövő év elején veszek új készüléket.

2023. márc. 11. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fene baja van mindenkinek az xiaomi val?

4 éve használom telefon,tablet most ép egy xiaomi 12tprót ,semmi baja

2023. máj. 17. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A kettő közül egyértelműen a Xiaomi 13. Azt én sem értem miért tiltakoznak itt a Xiaomi ellen, a családban több is van és semmi gond nincs velük.
2023. júl. 9. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13-as. Tucat telefon. Ontják magukból a mindenféle kinézetű, nevű telefonokat ugyanazokkal a hardverekkel. Nekem volt egy Xiaomim, szoftverfrissítés után nem működött a kamera, a kövi frissítésnél meg random lezárolta magát. Ismerősömnek az új Xiaomija 1 év után felpúposodott, utólag kiderült, gyárihibás volt az akksi.
2023. júl. 9. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Méket vetted vegül?
ápr. 11. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!