Miért merül jobban a telefonom, ha nem vagyok otthon és hozzá sem nyúlok?
Pár napja kaptam egy Redmi 9T-t céges mobilnak.
Amikor itthon vagyok és netezek rajta, viszonylag lassan merül, de ha elmegyek pl. biciklizni, kb. 3x gyorsabban merül, pedig csak az időt nézem meg rajta.
A fényerő alacsonyra van állítva, sötét módra kapcsoltam, és nem megy rajta semmi...
hát a 'wifi és bluetooth alapú keresés kikapcsolt módban' be volt kapcsolva :S
kikapcsolom, aztán meglátjuk, h az mennyit segít.
köszönöm a válaszokat.
Mai mobilok úgy próbálnak takarékoskodni az energiával, hogy ha nem csinálsz vele semmit, akkor csak maximum annyit használnak, hogy meglegyen a toronnyal való kapcsolat. Viszont ha messze vagy az adótól, vagy valami árnyékol akkor jobban rákapcsol. Ilyen lehet a bicajozás is, ha terepen mész. Illetve a mobilnet, ahogy a 4-es is írta, elég rendesen szívja az akkut, ha még ezt a kapcsolatot is fent kell tartani a telefonnak gyenge térerő mellett. Otthoni WiFi-hez meg alig kell neki energia.
Nálunk a cégnél rettentő vacak a 30-as térereje, a csarnokban van ahol egyáltalán nincs térerő, és úgy, hogy alig veszem elő a telefont, egy 8 órás műszak végére 40-50%-os feltöltöttséggel jövök haza.
Vettem bele egy 20-as kártyát, mert a cégesek azok, ezért a telenor tett fel jelerősítőt, úgy meg 70-75%-on vagyok műszak végén. Mindezt új telóval, hogy csak az alap dolgok vannak rajta, semmi játék.
"Ha bringázol, tedd repülő módba."
céges telefon, gondolom ha viszi magával akkor azért hívást szeretne fogadni
a többit kifejtették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!