Mitől van az, hogy a telefonom gyorsan merül, ha nem vagyok otthon?
Gondolom a Wifi-hez van valami köze,az ugye otthon van,utcán meg mobilnetem.
Otthon ha aktívan használom akkor is megtart 1%-ot 5-6 percig,de utcán zsebben is merül ennyit...
Éjjel mikor nincs kézben akkor 8-10 óra alatt merül csak NÉHA 1%-ot, van ,hogy annyit se.
Mi lehet a gond?
Egy éjszaka alatt a -1% még nem jelent rosszat. Ha gondolod, kapcsold be a telefonodon az energiatakarékos módot (ha egyáltalán van) vagy az éjszakai / sötét módot. Kapcsold ki vele együtt a mobilnetet, a WiFi-t, a helymeghatározót. És a RAM-ba se hagyj programokat futni, kapcsold is ki minden este a telefont. Én is ezt csinálom és egész éjszaka alatt ugyanúgy 100%-on van. (Én csak kikapcsolom a telefont és a háttérből az összes futó alkalmazást kikapcsolom, a WiFi-t nem.)
Egy éves Galaxy A6+ tulaj.
Nem gond az az 1%. Sőt...
A gondom az ,hogy utcán merül rendesen a semmitől is ,míg otthon simán tudom hosszú percekig nyúzni ,úgy ,hogy semmit sem merül.
Erre keresek választ/megoldást.
Gondolom ahhoz lehet köze ,hogy otthon Wifin vagyok ,az utcán pedig mobiladaton. Vagy hülyeséget mondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!