24 éves vagyok,15 éves korom óta androidos telefonom volt, főképp Samsung. Vettem egy Iphonet,megérte?
Sziasztok! Vettem egy iPhone 8at,szerintem elég jó áron volt,használt,telefon üzletben vettem,50 ezer forint volt,100%-os akksi,nagyon szép állapotban van,a kérdésem az lenne hogy,az idén még megkapja az IOS 17-et vagy ne szamitsak rá? Illetve ha nem,még meddig tudom használni probléma mentesen? Gondolok itt Messenger,instagram stb
Bocsi a hülye kérdésekert de nagyon kezdő Iphoneos vagyok
Előre is köszönöm a válaszokat
Hat eddig nincs vele probléma,minden működik rajta,plusz szép állapotban van,novaphone-nal vettem
De egyébként az új IOS-t megkapja e?
Nem biztos, hogy megkapja (szerintem nem, a múltkor a 7-es esett ki - pedig a két modell között jelentős különbség nincs), de ez még nem jelenti azt, hogy az alkalmazások zöme ne működne rajta.
Instagram, Messenger iOS12-től felfelé megy, vagyis még egy iPhone 6-oson is működik, pedig az sem mai darab.
Úgy van, ahogy Android esetén, a legtöbb alkalmazás jóval alacsonyabb verzión is működik, mint ami az aktuális. Mikor az iOS 17 lesz az app-ok minimum követelménye, addig még jó sok idő fog eltelni, az biztos.
Ha eljön az idő, hogy egy bizonyos új iOS verzió nem lesz elérhető a telefonodra, onnantól számítva még pár évig biztonsággal használható marad a telefon. Biztonsági frissítéseket régebbi iOS verziókra is kiadnak, csak új funkciókkal nem fog bővülni. Pl. iOS 12-re, ami Iphone 5 és Iphone 6 telefonokon fut, legutóbb 2023 januárban jött ki biztonsági frissítés.
Az, hogy a telefon memóriája és sebessége megfelelő-e számodra, azt te tudod megítélni, de szoftverileg nem lesz vele gond.
Akkor kell majd mindenképp elgondolkodni a cserén, amikor az app-ok amiket használsz igénylik a magasabb verziójú iOS-t. Ekkor még mindig lesz időd, hiszen a régebbi verziójú appok sokáig elérhetőek maradnak, hogy legyen idejük a felhasználóknak reagálni.
Szerintem nem fogja megkapni.
De ettől nem dől össze a világ. Tudod még 3-4 évig használni. Előbb fog tönkremenni benne az akkumulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!