Xiaomi,Huwei ,Samsung, ezek közül melyik a legjobb? És tipusba ezeken belül melyik a legjobb?
Samsung. A5x-es már egész rendben van.
A többi gyártót hanyagolnám.
Árat mondjuk nem írtál, anélkül mégnehezebb konkrétumot mondani!
Én például márkától független vagyok, lényeg hogy ne legyen noname, de azon kívül... Viszont általánosságban én is a Samsungot mondanám: nagyon jó minőségű, szoftveresen nincs vele rossz tapasztalatom, kamerában általánosságba véve jók a Samsung telefonok, és ár-érték arányban is meglepően jobb, mint régen volt! Számomra például a jelenlegi piacról ártól és márkától is függetlenül a Galaxy A52s az abszolút tökéletes telefon, erős és sokmindent tud, én tutira ilyet fogok venni, de például az új Galaxy S23-as széria is nagyon brutális!
Ha viszont esetleg 100 ezer Ft alatt gondolkodsz, a Huawei Nova 9, és a Xiaomi Redmi Note 10 Pro mindenképp a legjobbak között vannak! A Novában ugyanaz a hardver van, mint az A52s-ben, 100 ezer alatt hardveresen a legjobb, viszont nincs rajta Google-támogatás, de azért a Note 10 Pro se rossz választás!
Eddig 2 okostelefonom volt csak, először Huawei, aztán Samsung, mindegyik nagyon jó volt a maga korában, Xiaomi-val még nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!