Az lenne a kérdésem hogy fent említett telefon kapni fog még frissítést? Nemrég jelent meg a ios 16, azonban olvastam hogy az, a régebbi eszközökre már nem fog települni. Viszont néhány hete frissítettem arra a verzióra, amit még ezek a régebbi telefonok kapnak, az ios 15.7.3-ra. De jönni fognak még frissítések? Vagy kifújt? Mert olvastam rémisztő cikkeket, hogy ez volt az utolsó frissítés ezekre az eszközökre és csak az Iphon 8 feletti telefonok fognak már kapni
iOS 16 csak iPhone 8 felett érhető el. Valszeg idén az iOS 17-nél dobják a 8-at, de legkésőbb jövőre az X-el együtt, hacsak nem adnak +1 évet az X-nek is.
2023. márc. 7. 21:01
2/9 anonim válasza:
Fontos biztonsági frissítéseket kiadnak régebbi telefonokra.
De mást frissítést már nem fog kapni.
Ami nem tudom miért rémisztő?
Nem fog a frissítések hiánya miatt felrobbanni, tönkremenni, használhatatlanná válni. Még évekig lehet használni minden gond nélkül. Az appokt amik újabb iOS-okat igényelnek azoknak is még évekig jó lesz az iOS 15.x.x.
2023. márc. 7. 21:03
3/9 BalazsBence válasza:
Ahogy a #2-es írja. iOS 16-ot nem fog kapni, de biztonsági frissítéseket igen. Sokáig használható marad még a telefonod. És ha az appok igényelni fogják az iOS 16-ot, akkor sem egyik napról a másikra fognak megmakkanni, szóval bőven lesz időd gondolkozni.
2023. márc. 7. 21:54
4/9 BalazsBence válasza:
Amúgy aki leszavazott, édekelne, hogy miért...
2023. márc. 7. 22:31
5/9 Morzsi007 válasza:
És ha nem lesz rá frissítés? Utána évekig lehet még használni, mivel nem minden app igényli a legfrissebb rendszert, főleg nem egyből, szóval szeretik rémisztően közölni a híreket, mindent túl tolnak, nem vetted észre?. Ha jól tudom idén lesz 6 éve, hogy kiadtál a 7-est, azért ne csodálkozzunk.
2023. márc. 8. 06:51
6/9 anonim válasza:
Idén még az iOS12 is kapott nem is egy patch-et (elég fontos lehetett...).
Szóval ha nincs olyan funkció, amit csak az új rendszereken lehet elérni, akkor nagy para nincs, használható és a verzióján belül up2date marad a telefonod még egy ideig.
2023. márc. 8. 16:30
7/9 anonim válasza:
Nyugi enis ilyen voltam,írtam is ki kérdést,most vettem életem első iphonejat egy nyolcast,és amikor olvastam hogy benne van a pakliban hogy nem kapja meg az IOS17-et enis befostam hogy mi lesz most,de megmondták hogy meg évekig használható lesz,rengeteg applikacióhoz meg elég az ios 13,14 stb,plusz ha jól tudom van olyan lehetőség is hogy egy app régebbi verzióját ajánlja fel ha nem tamogatott már az adott alkalmazás,plusz biztonsági frissítéseket kapni fog ugyanúgy,szóval nyugi.
2023. márc. 9. 14:10
8/9 Morzsi007 válasza:
Csak infóként. Egy ismerősöm pont tegnap mesélte, iphone 7-est használ, amit pár napja frissített a legújabb szoftverre, amin eddig ios 12 volt. Csak azért frissített, mert a banki alkalmazás már nem működött a régivel. Ez esetben arra lehet következtetni, hogy a komolyabb appok is elmennek a pár éves szoftverrel, nem fontos a legfrissebb.
2023. márc. 9. 15:47
9/9 anonim válasza:
Engem miért pontoztatok le? (1) Tudtommal iOS 16-ot nem kapta meg, az Apple meg minden évben eldob egy telefont, hacsak nem annyira népszerű. Az iPhone X lassan 6 éves telefon, szóval nagy rá az esély, hogy jövőre elengedik, Xs/Xs Max talán kap még 2 évet az újabb proci meg 4 giga ram miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!