Milyen telefont vegyek?
Az első és legfontosabb szempont, hogy pici legyen. Minél kisebb, annál jobb!
Második, hogy maximum 40-50e forint legyen, ideális esetben 40e
Harmadik szempont, hogy jó állapotú legyen és használható alap applikációkra pl. Viber és WhatsApp, böngészés, emailezés.
Őszintén én ilyen helyről nem vennék használt terméket.
Inkább magánszemélynél, szépen átzongorázni együtt mindent(akkumulátor,icloud,kamera stb.)és még sokkal olcsóbban is jössz ki, meg nincs zsákbamacska.
Azt a Samsung kukázta és nem is nagyon támogatja.
Régi telefonból alap hogy csak iPhone.
Januárig kapott az S10 széria security frissítést.
Szóval én kizárnám.
Érdekes, mert az Android 12-t is megkapta.
"Januárig kapott az S10 széria security frissítést.
Szóval én kizárnám."
Gyerekek, azért azzal ugye tisztában vagytok, hogy Android esetén a frissítéseknek túl nagy jelentősége nincs. És főleg arról is jó tudni, hogy ebben a nagyon budget kategóriában a legtöbb új telefon nem is kapja meg az aktuális Androidot, nem ritkán 2-3-4 sorozattal korábbi fut rajtuk.
#19.Már hogyne lenne, security frissítésnek minden rendszeren ugyan akkora szerepe van.
Amire te gondolsz az a funkciófrissítés, mint a MIUI-nál például, ami sokszor nem jár újabb x havi javító csomaggal.
És igen, elég vétek kiadni a telefonokat eleve már elavult rendszerrel, aztán a user ott tárolja rajta a bizalmas adatait.(nem csak családi fotók, hanem bank adatokat, telefonszámokat, sms-ket etc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!