Milyen telefont vegyek? Holnapig ki kell találnom! Sos
Holnapig ki kell találnom, hogy milyen legyen az új telefonom.
Leírom a főbb elvárásokat:
-Androidos legyen
-Min. 128 GB belső és +bővíthető memória
-1 sim kártya+ sd kártya
-Gyönyörű képeket csináljon! Ez a legfontosabb
A selfie kamerája is jó legyen.
-Facebook, Google kompatibilis
-5G internetes legyen
-gyorstöltés
Szeretem és megszoktam a Xiaomit, abból melyik a legjobb?
Mit ajánlotok?
Mivel nem írtad, hogy mi a keret, így a Samsung Galaxy S23 Ulteát javaslom. Én is ezt vettem voltna az iphone 14 pro helyett, ha nem lenne minden cuccom apple termék.
Bizang telefon lett, rohadt jó kamerával.
2.-nál a pont!
Bár...itt a Gyakorin mindenki azt nyomja, hogy milyen jól keres, így szerintem olyan 700 - 1M között gondolkodhatunk. >:)
ilyen árban xiaomiban ne is gondolkozz.
Én a Galaxy S22-re szavazok.
Nem lehetsz valami jártas a telefonokban, ha pár elvárást külön pontban kirészleteztél! :D
“1 sim kártya+ sd kártya”
Enélkül nehéz is lenne megoldani a telefonálás mellett a memória bővítését! Kivéve talán E-sim esetében, de az most még csak a csúcskategóriás telefonokban létezik, amik meg nem bővíthetők! A felhő tárhely meg minden telefonra elérhető, ha az is számít!
“Facebook, Google kompatibilis”
Minden Androidos telefon az! Jó, talán GMS nélkül a Huawei kivétel, de böngészőben azok is elérhetők, mivel központilag internetes oldalak, nem telefonfüggő!
“gyorstöltés”
Ezt melyik mai okostelefon nem tudja?
Ár nélkül tényleg nehéz ajánlani, de például a Samsung Galaxy A52s szinte mindent tud, többet is, mint amit leírtál! Tudtommal középkategória fölött már nincs microSD-bővíthetőség, a középkategóriában pedig - igaz hogy már másfél éves típus, de még mindig az egyik, ha nem a legjobb telefon, ráadásul a Samsungokra alapból jellemző a jó kamera!
Xiaomi-ból nem tudom, hogy van-e ilyen, ami minden elvárásodnak megfelel, illetve a jó kamera sem jellemző mindegyikre!
#7 vagyok. Látom, a válasz írása közben kommenteltél, és így megvan a keret, illetve ennyiért meglepő módon felsőbb kategóriában is találtam bővíthető memóriájú telefonokat, de összeségében a dolgon nem változtat, hogy szerintem a Samsungok a legjobbak!
A52s
A73
S20 FE 5G
Note20 Ultra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!