Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap a telefonom képernyőzár...

Tegnap a telefonom képernyőzárát megváltoztattam és persze el is felejtettem reggelre?

Figyelt kérdés

Több száz mintát kipróbáltam, de egyik sem jó.

Most már csak 8 percenként enged egy mintát próbálni.

Kisebb megszakításokkal éjjel 3 óra óta szórakozom vele.

Fel lehet valahogy oldani adatvesztés nélkül a képernyőzárat, vagy csak úgy, hogy minden törlődik róla?

2023. márc. 5. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6# "Nekem annyira bolond az A52, hogy a két utóbbi mellett is időnként kéri a kódot, valami lopási biztonság miatt."

nem bolond, 3 naponta kéri, ne hogy elfelejtse a mobil gazdája a belépő kódot,

ha van aki egy éjszaka felejt, mi lenne ha 1 év múlva kérdezne rá a mobil ???

2023. márc. 6. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Naponta van, hogy többször is kéri, és fel sem dobja az ujjlenyomatos feloldás lehetőségét. Amúgy meg 26 éve ugyanazt a PIN kódot használom, így talán nem fenyeget az a veszély, hogy elfelejtem ;)
2023. márc. 6. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:

"így talán nem fenyeget az a veszély, hogy elfelejtem ;)"

nem kell magadra venni, mint a példa is mutatja más már másnapra nem emlékszik,

2023. márc. 6. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vettem magamra, mert ez a telefon hülyesége, és bosszantó ha az ember munka mellett valakivel irogat.Az elöző telefonom pont A50 volt, na azt rüheltem, mert szinte mindig PIN kóddal kellett feloldani annyira hulladék az ujjlenyomatolvasója.
2023. márc. 7. 02:04
 15/15 anonim ***** válasza:

régieket nem zártam, nem használtam PIN kódot,

amióta ujjlenyomat ellenőrzés van, azóta zárom a mobilt.

2023. márc. 7. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!