A képernyőzáramat szeretném megváltoztatni csúsztatásra, de ezt írja ki a telefonom: "Rendszergazda, titkosítási szabályzat vagy hitelesítőadat-tároló által letiltva. " Nem lehet rányomni. Ilyenkor mit kell csinálni hogy be tudjam állítani?
Vasárnap óta próbálok rájönni , de még nem sikerült.
A hardresetet, el akarom kerülni, d lehet hogy végül az lesz :)
Az a gond hogy beállítottad a képernyőzrat meg valami olyan funkciót amihez szükséges egy védett képernyőzár.
És nem jöttem még rá meik ez a funkció:(
Megvan rájöttem!
De csak véletlen ez a vicces.
Írom mi a teendőd:
1: Rontsd el a képernyőfeloldó zárat 5 alkalommal, és akkor kiad egy olyat hogy elfelejtett minta.
2:Kattints rá írd be az emailod és a jelszavad.
3:Most bedob abba a menübe ahol kiválaszthatod melyik legyen a feloldó.
Itt még mindig nem tudsz rá nyomni a csusztatásra.
4: Egyszerűen nyomd meg a visszagombot és alapból át áll csúsztatsra.
Remélem sikerül. :D
Én is belefutottam ebbe a hibába. Smart Lock-on belül arcfelismeréssel kísérleteztem amihez be kell állítani valamelyik zárat , én a mintát választottam , másnap már nem lehetett visszaállítani a söprés képernyő feloldás funkciót. Hitelesítő adatok törlése megoldotta a problémát. Próbáltam előhozni megint de nem sikerült eddig. Hitelesítő adatok törlése funkció szürke maradt végig, azaz nem lehet rányomni.
Android 5.0.2 a telefonomon lévő szoftver verziója. Nagy köszönet henny23 a segítségért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!