Ho11mann kérdése:
Töltőpaddal, vagy kábellel éri meg tölteni a telefont?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 08:53
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. márc. 5. 09:03
3/8 anonim válasza:
kabellel a vezet nelkuli toltesnek nagyon rossz a hatekonysaga
4/8 anonim válasza:
A vezetek nelkuli toltes inkabb parasztvakitas mint hasznos funkcio.
Kevesbe hatekony, es tobb aramot fogyaszt. Mondjuk egy telefonnal ez havonta par filler. Cserebe nem kopik a csatlakozo.
5/8 anonim válasza:
Én éjszaka mindig töltőpaddal töltöm. Nem kopik a töltőcsatlakozó, nem töredezik a töltőkábel és kevesebb ideig ül 100%-on az akku.
6/8 anonim válasza:
bár nekem csak ilyen 5-10W teljesítményű aliexpresses qi töltőm van, tehát lassan tölt :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. márc. 5. 12:22
8/8 anonim válasza:
"A vezetek nelkuli toltes inkabb parasztvakitas"
Aztán hogy sírt mindenki hogy de az ájfónban miért nincs?
Lett az ájfónban, most meg parasztvakítás, nem kell :DDDD
Gyártó legyen a talpán aki ennyi idiótának tud olyant adni ami tetszik is neki.
Mindegy mivel töltöd. Baja nem lesz. Ha kényelmesebb a vezeték nélküli, akkor töltheted azzal is. Nekem például a cégnél van egy ilyen tappancs, csak rádobom és tölti. Nem rántom le vele az asztalról az összes cuccomat :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!