IPhone 14 pro 256Gb vagy Samsung Galaxy s23 ultra 512Gb?
Láttam pár kamera tesztet, ezekből az derül ki hogy a Samsung fotózási képességei enyhén jobbak+van 10-szeres optikai zoom, ami nagyon jó dolog és valami elképesztő hogy miket lehet vele csinálni. Az Apple viszont valamivel jobb/szebb videókat készít. Kijelzőben is egyformán jók, talán az Ultra kijelzője mintha picivel szebb lenne, de tényleg nincs nagy különbség. A Samsungnak egy picit nagyobb a felbontása, de az Apple fényesebb.
Gyorsaság és grafikus teljesítmény szempontjából is közel azonosak, nagyon gyors mindkettő. Üzemidőben szintén nagyon hasonlóak, csak minimálisan bírja tovább az Apple készüléke. A Samsung viszont támogatja a fordított vezeték nélküli töltést. Egyébként a Samsungot sokkal kényelmesebb fogni, bár ez annyira nem lényeges mert gondolom tokban lesz.
Szóval egyik telefon sem jobb határozottan a másiknál. Mindkettő kielégíti az összes létező igényt. Talán csak a 10-szeres optikai zoom, a fordított vezetéknélküli töltés és a beépített S pen az, ami a Samsung felé dönti a mérleget, egyébként egyformán jók. Egyébként az S23 Ultra marha jól néz ki (szerintem).
Annyira rohadtul nincs semmi értelme kiírni erről az ezredik kérdést.
Fogj egy érmét, a fej a Samsung, az írás az iPhone. Dobd fel. Ha nem tetszik a végeredmény, akkor válaszd a másikat. :)
Az jó döntési szempont, hogy a Galaxy S8-t vagy az iPhone 8-t használnád inkább manapság. Sokkal inkább iPhone 8-t szerintem.
Szóval hosszútávon iPhone, a Samsung bizonyított sokszor hogy 3 évnél tovább nem igazán használható, nem veszik annyira komoly a frissítéseket sem.
"Szóval hosszútávon iPhone, a Samsung bizonyított sokszor hogy 3 évnél tovább nem igazán használható, nem veszik annyira komoly a frissítéseket sem."
5 évet adnak már évek óta.
Nem mellesleg azért az az S8 és iPhone 8 összehasonlítás se igazán jó. Aki most megvesz egy telefont fél milláért, az nem fogja az utolsó lehelletéig használni a telefont...
#7.Azért a Samsung féle 5 évet ne hasonlítsuk össze az Apple féle 5 évvel.
Az csak Security update, addig az Apple akár főverziót is ad és havonta.
Nem csak amikor gondolunk egyet és olyan kedvünk van...(nyilván addig a Samsung is igyekszik ameddig friss a telefon, de amikor 2-3 szériát kell párhuzamosan azt még várjuk ki
Azt is tegyük hozzá, hogy egy már nem frissített androidos telefon utána még hosszú-hosszú évekig használható, mire véletlenül beleütközöl egy-egy appba, ami nem támogatja a telefonodat. De addigra jellemzően már régen túl van a telefon 5-6-7 éven és az emberek nem várják ezt meg.
Apple telefonom van, de soha, semmikor nem volt olyan, akármeddig is használtam egy korábbi droidos telefonomat, hogy problémába ütköztem volna a frissítések leállása miatt. Iphoneknél ez sokkal rosszabbul érinti a telefon használhatóságát.
#9.Ti tudjátok, én nem használnék bank alkalmazást, sem webalkalmazást egy régi elavult rendszeren. Az, hogy használható nem azt jelenti hogy érdemes is használni.
Ahogy ma sem használunk Win XP-t, pedig 2008-10-es PC-vel lazán lehetne böngészgetni a korabeli böngészőkkel...
Azt hogy nem várják meg pedig kétségbe vonom, semmi jelentős újítás nincs évek óta és nagyon lelassult a telefonos piac. Ráadásul a covid óta nagyon visszaestek az eladások is.
iPhone-ra visszatérve azért mire használhatatlan egy iPhone 7 addigra az összes korabeli, sőt 2 évvel fiatalabb androidos telefonok már rég eltűntek a piacról.(ameddig azzal meg tele a hardverapró és a fórumok is, ez a különbség és nem kell főzött rom-mal bűvészkedni hogy naprakész legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!