Melyik telefont válasszam, ha 4-5 évre tervezek? Samsung Galaxy S23 vagy iPhone 14?
Itt most megint tényleg csak az számít, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban! 5 éven belül elavulni egyik se fog, illetve hardvertől
független rendszerével az iPhone is lazán bírni fogja, és a csúcs Snapdragon-processzorral a Samsung is végig csúcsformában marad!
4-5 évig kap mindkettő support-t, szóval teljesen mindegy.
Továbbra sem a hardver erőssége mérvadó, hanem hogy meddig kap szoftveres support-t.
Bár én tartom, hogy azért az Apple megbízhatóbb ilyen téren. Samsung-nak még nincs kifutott modellje eddig ami kapott volna 5 évig állandó frissítést.
Nagyon régóta Samsungos vagyok, alapvetően Note szériát használtam, most S21 ultrám van (és a páromnak is ugyanez).
Egy katasztrófa ez a telefon, a frissítések teljesen tönkretették. 12 év márkahűség után soha többé nem veszek Samsungot. Így egy szavazat az Iphone-ra. :)
Sosem volt még iPhone-om. Azért húz még kicsit feléje a szívem, mert most is Samsung-om van(A71) és kicsit akadozik már, videókat nagyon rosszakat készít. Nem tudom, a felsőkategóriásokkal is lesz-e ilyen probléma 3-4 év használat után. Ellenben ismerek iPhone-ost, nem is egyet és nem panaszkodnak a telefonjaikra pár év használat után sem(xs, 11, 12).
Még egy kérdés: ha bemegyek egy üzletbe, ahol vannak kipakolva ilyen telefonok, megnyomkodhatom őket?
Köszönöm a választ #7! :) Alaposan körbe szoktam járni a frissítés témát, sajnos az első frissítéses probléma relatíve egyedi, a második frissítést pedig (kétségbeesésemben) azért töltöttem le, hátha megoldja a problémát. A második frissítéssel egy tipikusabb hiba jött (bluetooth kapcsolat folyamatos elvesztése, emiatt a Samsung órám és fülesem is használhatatlan).
Abban teljesen igazad van, hogy az S21 ultra rossz választás volt a processzor miatt. Köszönöm a válaszod! :)
Kérdező, bocsánat az offért és sok sikert a választáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!