Melyik telefont válasszam, ha 4-5 évre tervezek? Samsung Galaxy S23 vagy iPhone 14?
Hát úgy érzem a kérdező válaszaiból igazából iphone-t szeretne venni, csak egy kis megerősítésre vár.
Próbáld ki a 14-et, ez is felsőkategóriát képviseli, ezt nyugodtan lehet frissíteni, ha emiatt aggódnál. Ha mégsem jön be a rendszer, akkor legközelebb veszel Samsungot.
Ez kb. csak személyes preferencia kérdése. Mindkettő kiválóan sikerült, jó minőségű, hosszú szoftveres támogatással rendelkező telefon.
Menj el valami műszaki boltba és nyomkodd meg mindkettőt.
Én azért is ajánlom a Samsungot, mert az IPhone a hidegben például használhatatlan. Tudom, a nővéremnél ugyanez volt.
Illetve nekem nem áll kézre az Iphone. De ez a saját véleményem.
Régi iphone-ok, elhasznált aksival valóban kikapcsolnak hidegben. Nekem ez utoljára a 4S-nél fordult elő 3 évesen, mikor kamerát használtam volna hidegben. Ez beéget az emberekbe.
Igen, valószínűleg régi volt már a telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!