Iphone 11 után 13 pro max vagy inkább egy aksi csere?
Én beméretném az aksit, megkérdezném mennyi lenne a csere, és mérlegelném a saját erőforrásaim által szabott lehetőségeimet + azt, hogy milyen ünnepjeim (nem tudom én, névnap, szülinap, szalagavató, ballagás, diplomaosztó, koszorucska, bánomisén, bármi, amire pénzt lehet kérni), összeraknám a pénzeket és amikor megvan a vágyott telefonra való pénz, akkor megvenném az újat.
Addig meg annyit mondanék a szervízbe, hogy x összeghatárig, amennyit rá vagy hajlandó szánni a javításra, addig javítsák. Utána meg inkább otthagyod alkatrésznek csak fizessenek valamit, vagy vegyék meg rendes használt telefonként, és ezzel a pénzzel, amit ezért fizetnek, csökkentsd az új telefon megvásárlásának költségeit.
A konkrét telefon példányának bevizsgálása nélkül itt a virtualitásban, távolról amúgy se fog neked senki semmi érdemit tudni mondani az adott készülék állapotáról.
Nekem 13 pro max van. A 11 után ég és föld lesz a különbgés! Akksiidőben mindenképpen!
Ha teheted, cseréld le!
Hivatalos szervizben a iPhone 11 skkumulátor cseréje 40-45ezer forint. De olyan lesz mint az új.
Nem hivatalos szervizben ennek akár a fele is lehet, aztán vagy jó lesz, vagy nem. Általában inkább sírás a vége a történetnek.
Ha a telefon amúgy jó, csak az akkumulátora rossz, akkor nem éri meg alkatrészként eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!