Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 után 13 pro max...

Iphone 11 után 13 pro max vagy inkább egy aksi csere?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg iphone 11em van ami 3 éves, igazából még mindig imadom egyedul az akksija nem olyan jó már de mindene tökéletes meg. Most meg biztos nem vennék új telefont, hanem majd ha egyetem mellett megyek dolgozni vagy ösztöndíj mellett (orvosira jelentkeztem így inkább a második lesz szerintem) es kérdésem hogy inkább egy aksi csere vagy egy új telefon lenne a megoldás? Előtte az iphone 7et 4,5 évig használtam de aztán kaptam egy újat, azt is nagyon szerettem. Igazából fogalmam sincs mennyibe kerül egy aksi csere, ahol kérdeztem ott nem cserélték csak Zalaegerszegen de szerintem legkésőbb 1 év múlva ugyis vennék egy telefont, csak hogy inkább hamarabb érne meg venni vagy egy aksi csere jobb lenne? Köszi a válaszokat!!

2023. márc. 4. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Én beméretném az aksit, megkérdezném mennyi lenne a csere, és mérlegelném a saját erőforrásaim által szabott lehetőségeimet + azt, hogy milyen ünnepjeim (nem tudom én, névnap, szülinap, szalagavató, ballagás, diplomaosztó, koszorucska, bánomisén, bármi, amire pénzt lehet kérni), összeraknám a pénzeket és amikor megvan a vágyott telefonra való pénz, akkor megvenném az újat.

Addig meg annyit mondanék a szervízbe, hogy x összeghatárig, amennyit rá vagy hajlandó szánni a javításra, addig javítsák. Utána meg inkább otthagyod alkatrésznek csak fizessenek valamit, vagy vegyék meg rendes használt telefonként, és ezzel a pénzzel, amit ezért fizetnek, csökkentsd az új telefon megvásárlásának költségeit.

A konkrét telefon példányának bevizsgálása nélkül itt a virtualitásban, távolról amúgy se fog neked senki semmi érdemit tudni mondani az adott készülék állapotáról.

2023. márc. 4. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ott hagyhatom a telefonomat és az alkatrészekért kapok pénzt?
2023. márc. 4. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 13 pro max van. A 11 után ég és föld lesz a különbgés! Akksiidőben mindenképpen!

Ha teheted, cseréld le!

Hivatalos szervizben a iPhone 11 skkumulátor cseréje 40-45ezer forint. De olyan lesz mint az új.

Nem hivatalos szervizben ennek akár a fele is lehet, aztán vagy jó lesz, vagy nem. Általában inkább sírás a vége a történetnek.

Ha a telefon amúgy jó, csak az akkumulátora rossz, akkor nem éri meg alkatrészként eladni.

2023. márc. 4. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Hivatalos szerviz az Istyle?
2023. márc. 4. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:

apple hivatalos szervizek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!