Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Oneplus 5 beszédmikrofonja...

Oneplus 5 beszédmikrofonja hol lakik?

Figyelt kérdés

Nagyon olyan, mintha a hátlapba lenne építve, de gondoltam rákérdezek, mert ilyesmi esetekkel mindig szívok, ha nem kérdezek... Nem szól a beszédmikrofon, hívásban visszhangzik magának mindenki, meet és messenger többnyire megoldja rettentő minőségi kompromisszumokkal. Szervizmenü tesztben kibukik, hogy hiába kocogtatom a telefont, az alsó mikrofon néma. Rákeresve a problémára mindig a kis panelt akarják cseréltetni velem... Jól gondolom, hogy hátlapcsere inkább? Esetleg az az aprócska mikrofon kiszedhető, cserélhető? Külön nem találtam OnePlus 5 A5000 microphone kereséssel se (meg speech/talk/voice/main microphone kereséssel se) Aliexpressen sem külön beszédmikrofont.

Tényleg hátlap kell hozzá? 7000Ft, eddig egyre kérdeztem rá alkatrész webshopban, azt írták vissza, hogy abban nincs... Ára alapján és azok alapján a webshopos egyenképek alapján, amiken belülről is mutatják, még a némító kapcsoló is benne kell legyen elvileg. Volt dolgod a modellel ilyen hibával? Hogy szokott lenni? Tényleg a hátlapba van gyógyítva?

2023. márc. 4. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Itt lakik a szomszédban a Kati házától sréhen.
2023. márc. 4. 09:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Low effort elsőzés dicsötös.
2023. márc. 4. 09:16
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Becses egészségedre!
2023. márc. 4. 09:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!