Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az ügyvédnek, akivel...

Ha az ügyvédnek, akivel találkoztam csak sima iPhone-ja van (nem Pro), ráadásul csak 12-es, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Elvileg menő, sikeres ügyvéd, és azt is próbálja sugallni

2023. márc. 2. 18:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy az átlagos vagy szegény emberek olyan dolgokat tartanak a gazdagok kötelező kellékeinek, amik valójában olcsó dolgok. Igen, a minimálbéres fizetéshez képest valóban drága egy új Apple telefon, de egy gazdag számára egy teljesen lényegtelen kérdés. Te sem veszed meg hiúságból mindig a legdrágább csokit vagy üdítőt a boltban, pedig megtehetnéd, nem? :)
2023. márc. 2. 22:01
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát jó, hiszek nektek. Csak hallottam hogy ma már sok kvázi szegény ügyvéd is van, mert sok az eszkimó és kevés a fóka úgymond. Ezért gondoltam hogy ez egy jó indikátora lehet a leplezett szegénységnek. De akkor más módszer után nézek, köszönöm mindenkinek 😘
2023. márc. 2. 23:43
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg semmi kozod a masik penztarcajahoz mar bocsanat ha ennyire a gazdagsagra all lehet nem ugyved kell hanem pszichologus
2023. márc. 3. 06:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy ezt a modellt választotta
2023. márc. 3. 08:28
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Szánalmas dolog a telefon típusából az ember anyagi helyzetére, sőt jellemére következtetni. Szerintem rengeteg embernek van sokkal drágább telefonja, mint amit könnyedén megengedhetne magának. Azt is simán el tudom képzelni, hogy sokszor csak azért, hogy jelezze, az enyém drágább volt, tehát a plusz funkció nem számít. Olyat el sem tudsz képzelni, hogy valakinek ugyan csúcstelefonja van, de rossz ügyvéd?
2023. márc. 3. 08:37
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon buta vagy
2023. márc. 3. 09:09
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem jelent. Megfelel neki a telefon és nincs kedve mindig újra költöztetni az adatait. Csak te foglalkozol ilyenekkel.
2023. márc. 3. 09:17
 18/31 anonim ***** válasza:
58%

ha valakinél a legdrágább mobil látható, az nem jelent semmit,

lehet a mobil tulajdonosa még nem tudta letiltatni !!!

2023. márc. 4. 14:39
 19/31 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. Szerintem álságosak vagytok.
2023. márc. 4. 15:10
 20/31 anonim ***** válasza:
A kiegészítők nem jelentenek semmit. Bill Gates is néha megjelenik egy viszonylag olcsó Casio órában. Egy telefon meg aztán pláne, sok üzletembernek állítólag nyomógombos telefonja van. Esetleg a cipője, öltönye, ilyesmi, de gondolom ezeket nem tudod hova tenni, mondjuk én sem annyira, de nem hiszem, hogy számít egy ügyvédnél, és gondolom nem is egy nagy horderejű ügyről van szó.
2023. márc. 4. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!