Létezik, az, hogy valaki valamilyen módón az én telefonszámomat használja?
Hetek óta hívnak fel vad idegen számokról, hogy volt egy nem fogadott hívás az én számomról, pedig én nem hívtam az adott illetőt. Olyan is volt, hogy felhívott valaki ès azt mondta, hogy az én számomról hívták őt hajnali egy órakor ès valami részeg ember énekelt.
Akkor olyan is volt, hogy az illető azt állította, hogy épp az imént hívták őt az én számomról, de nem szólt bele senki csak gyereksírást lehetett hallani.
"azt mondta, hogy ezt egy fizetős alkalmazással tudjàk megcsinálni. "
A Skype ingyen tudja.
Sziasztok!
Már velem is volt ilyen,hogy vadidegen emberek hivogatnak mert egy nem fogadott hívás volt az én szamomrol. Egy ideig le állnak aztán kezdik újra. Már nem tudom mit tegyek. Ha be mennék a yettelhez ők tudnának e esetleg valamit tenni? Vagy cseréljem le a számom? A sok sz.rházi végett mert nem bírnak el menni dolgozni? Vagy egyáltalán tudnák bármit is kezdeni? A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!