Androidos mobilról reklám eltünetése ?
Sziasztok!
Egy kínai mobilokat,és sok mást is áruló alkalmazást telepítettem a mobilomra.
Nézegettem egy mobilt,és gondolkoztam rajta,hogy meg kellene venni.Nem egy csúcs mobil.A lényeg az,hogy azóta már több weboldalon is láttam,hogy megvehető azon a weboldalon aminek az alkalmazását telepítettem.(Alibaba.) Bosszant,hogy azóta weboldalakon megjelenik ez a mobil,hogy csak 18ezer 900ft.Nincsen rá pénz,más hasznosabb dologra kell a pénz.Én el is engedtem ezt,hogy nem tudom megvenni,és kifizetni ezt a mobilt.De a reklámját meg mindennap látom az "okostelefonokon" hol van elrejtve a mobilomon ez a trükkös reklám, és hogyan tudom megszüntetni ? Zavaró,és bosszentó,hogy egy olyan mobilt látok minden nap amikor böngészek,amit nem tudok megvenni.Ebben szeretnék segítséget kérni ! Valahová a mobilon be épülhetett ez a dolog,hogy aha láttuk,hogy neked kellene ez a mobil,akkor meg jelenítjük neked itt is meg itt is egyszer csak megveszed... Mert mi agitálunk a reklámjával.Szóval erről lenne szó!
Saját magadnak megadtad a választ:
"Egy kínai mobilokat,és sok mást is áruló alkalmazást telepítettem a mobilomra."
Gondolom hagytad, hogy értesítéseket küldjön és mivel gondolom először csak a mobilt nézegetted vele, ezért az előzményeid alapján ajánlgat.
Az alibaba lehet, hogy olcsónak tűnik, de az NAGYKER! Az aliexpress a kisker, ahol 1db-ot is tudsz venni, nem 10-100 kell egyszerre.
Minden droidon a beállítások alatt programonként le lehet tiltani az értesítéseket, sőt 8-as droid felett akár részben is (pl. ne adjon hangot, ne ugorjon elő, de ha lehúzod a képernyőt, ott szerepeljen).
Mivel ez az alibaba nagyker és neked 20e Ft-od sincs egyetlen készülékre, a programot simán törölheted, mert tőlük soha nem fogsz/tudsz vásárolni.
Ha weboldalakon (programtól függetlenül) jelenik meg a reklám, akkor szintén a telefon beállításaiban kell keresned a google reklámokra vonatkozó részét és ott tudod törölni a tanult értékeket.
Mivel googlementes a készülékeim mindegyike, így nem tudok pontos leírást adni lépésről lépésre.
Talán a felhasználói fiókok alatt lesz egy google fiók.
Amikor először lett indítva a készülék, akkor rákérdezett, hogy akarsz-e személyreszabott reklámokat, akarod, hogy kémkedjen-e a készülékeden a google és alapesetben minden be van pipálva. Ha akkor végigolvastad volna, hogy mit is akar és abból neked mi a hasznod, mindet tiltottad volna. Így utólag már csak törölni tudod a tanult értékeket.
4-5 éve használtam google függő készüléket, akkor ez volt a tapasztalatom 5.1 és 8.1 rendszerekkel, másokat nem ismerek, de gondolom a beállítás közel azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!