Kaphatok tanácsot? Nem tudok dönteni mobilvásárlás ügyben. Néztem magamnak a Xiaomi redmi Note 10 pro 8/256-ot ez a legolcsóbb ilyen memória méretben de van sok ugyanilyen memória méretű nem sokkal többért.
Sőt 200 fölött van még más is van amelyiknek még nem is 8 hanem 12 a rakja.
Ebben azok is benne vannak valamelyik még 300000 Ft os is. Egyesek azt mondják hogy a legolcsóbbat kell megvenni ebből a memória tartományuból. Mi többet ad a 89000 Ft-os helyett a 120 130 180 esetleg 200 vagy 300 ezer Ft-os?

Nekem úgy tűnik hogy a processzor csak a különbség. Illetve az 5G is de én azt hallottam hogy a hálózatok többsége ezt még nem használja ki. Rosszul tudom?
A 10 pro esetében bővíthető a memória ugyanúgy csepp álló. A kamera nekem annyira nem fontos a 9 pro val is teljesen meg vagyok elégedve. A vezeték nélküli töltés viszont úgy láttam hogy csak a Xiaomi 12 5G 8/256 -ban van, mármint 200 ezer alatt (ez 183 700 a legolcsobb) ahol a 40 ezer kedvezmény érvényesíthető ott 203 ezer.
De ha ennyiért veszek akkor máris felmerül mit az a nem sokkal drágább pl. 240 ezres. Csak ugye jelenleg nincs energiám a 200 ezer fölöttiekkel foglalkozni ígyis 15 telefon van az osszehasonlítasban.
Te mivel több mint egy hónapban van a döntésre és azért nem akarnám elkapkodni persze szívesen mennék már ma érte de inkább alaposabban körbe Járom az is egy kérdés hogy felmerülhet e más gyártó? Én úgy tudom a klónozás egyiknél se olyan teljes értékű mint a xiaomiknál.

"Sajnos nekem a klónozás miatt muszáj Xiaomi"
Bármelyik androidos telefonnal lehet klónozni, a Shelter nevű alkalmazással.
Procinál én Snapdragon 765G alá nem nagyon mennék már. Az se mai csirke, de teljesítményben - nekem - még bőven megfelelő.

Mit értesz teljes értékű alatt?
Nekem eddig bármilyen appot sikerült vele klónozni.
Hát nekem arról számoltak be hogy egyes appok esetében nem úgy működik mint a Xiaomin a gyári.
De nem merem kipróbálni xiaomin mert azt írja a leírás hogy xiaomin súlyos hibákat okozhat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!