Az embereknek ennyi pénzük van? Állítólag még a tavalyinál is jobban fogynak az új Samsungok.
600at keresek, saját lakásban lakom, így kábé havonta tudnék venni egy 500ezres mobilt.
Bocsi, hogy nem mindenki minimálbéres. Tudom, ebben az országban ezt nem szabad kimondani, kötelező szegénynek lenni.
9
Ugyan ezt csinálja az én haverom is, kb minden évben cseréli a 100+ ezres telóját, szóval ugyan ott vagyunk, mivel én kb 5 évente veszek újat 500 ezer körül 🤣
Kérdező, az megvan, hogy az emberek nem csak 500ezres telefont vesznek, hanem 10milliós autót is?
Nem mindenki csóró.
16
Ugye, mint pl. Romániában az a bizonyos kisebbség: 20-30 ember dolgozik külföldön, küldi haza a teljes külföldi fizetését csak azért, hogy otthon fel tudjanak építeni egy kohósalak téglából és olcsó tüzép elemekből készült hatalmas, mértéktelenül ízléstelen palotát. Amiben aztán persze koszos rongyokba öltözött emberek főzik fatüzelésű sparhelten a paprikás krumplit kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!