Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék véleményeket tekefon...

Szeretnék véleményeket tekefonokról. Nemtudom melyiket, vagy milyen típust vegyek. LG, Nokia, Sony?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó telefont, ami nagyjából mindent tud, és nem gagyi. Néztem az LG KF600-at és az LG KC 550-et. Vélemények?? Ilyesmi árkategóriában melyik telefon a legjobb?
2008. dec. 27. 19:47
 1/5 anonim válasza:
100%
www.mobilarena.hu
2008. dec. 27. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:

www.telefonguru.hu

Személy szerint olyan telefont ajánlanék, aminek Symbian operációs rendszere van, hiszen ez azt tudja, amilyen programot telepítesz rá. Ezek nagyrészt Nokia telefonok, N és E szériásak, valamint vannak olyanok is, amik a sima számozást kapták, pl 6600, 6680. Nekem volt Nokia 6600-ám, Siemens SX1-em(ha jól tudom, ez az egyetlen Symbianos Siemens, de régi verziójú az operációs rendszere, tehát elavult), most pedig egy Nokia N70-em van. Ez nekem az eddigi legjobb, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

2008. dec. 27. 19:58
 3/5 anonim válasza:
Én szerintem is a Nokia jó választás, volt már jó pár telóm, de a Nokia vált be legjobban, mindenben jó.
2008. dec. 27. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem is Nokiát válassz. korrekt, időtálló telefonok.

samsungot sztem meg egyáltalán ne, nagyon gagyik, hamar tönkremennek.

2008. dec. 28. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egy Nokiám már van, a másik telefonomat akartam lecserélni. Tegnap vettem egy LG KC550-et, sztem elég jó telcsi. :)
2008. dec. 30. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!