Szeretnék véleményeket tekefonokról. Nemtudom melyiket, vagy milyen típust vegyek. LG, Nokia, Sony?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó telefont, ami nagyjából mindent tud, és nem gagyi. Néztem az LG KF600-at és az LG KC 550-et. Vélemények?? Ilyesmi árkategóriában melyik telefon a legjobb?2008. dec. 27. 19:47
2/5 anonim válasza:
www.telefonguru.hu
Személy szerint olyan telefont ajánlanék, aminek Symbian operációs rendszere van, hiszen ez azt tudja, amilyen programot telepítesz rá. Ezek nagyrészt Nokia telefonok, N és E szériásak, valamint vannak olyanok is, amik a sima számozást kapták, pl 6600, 6680. Nekem volt Nokia 6600-ám, Siemens SX1-em(ha jól tudom, ez az egyetlen Symbianos Siemens, de régi verziójú az operációs rendszere, tehát elavult), most pedig egy Nokia N70-em van. Ez nekem az eddigi legjobb, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
3/5 anonim válasza:
Én szerintem is a Nokia jó választás, volt már jó pár telóm, de a Nokia vált be legjobban, mindenben jó.
4/5 anonim válasza:
sztem is Nokiát válassz. korrekt, időtálló telefonok.
samsungot sztem meg egyáltalán ne, nagyon gagyik, hamar tönkremennek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egy Nokiám már van, a másik telefonomat akartam lecserélni. Tegnap vettem egy LG KC550-et, sztem elég jó telcsi. :)
2008. dec. 30. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!