IPhone 11 vagy Google Pixel 6a?
Figyelt kérdés
Ezt a 2 telefont néztem, ha majd váltok. Árban nincsen nagy különbség köztük. Más telefonban nem nagyon gondolkozok. Jelenleg Xiaomi-t használok.2023. febr. 7. 21:39
11/40 anonim válasza:
Nekem iPhone 11 volt. Nekem nagyon tetszett,semmi probléma nem volt vele. Azt gondolom,hogy árban is elfogadható. Valamint,jobban megéri,mert hosszabb életű,mint más telefonok.
Én az iPhone 11-et tudom neked ajánlani. :D
Remélem segítettem valamennyit a választásban. :D
12/40 anonim válasza:
Ha iPhone vonz akkor 11 Pro, vagy 12.
13/40 A kérdező kommentje:
iPhone 12 minit néztem most. 165.000 Ft-ert. Szerintetek az nem átverés?
2023. febr. 8. 11:36
14/40 A kérdező kommentje:
Vagy honnan érdemes iPhone-t venni és az újított milyen?
2023. febr. 8. 11:38
15/40 anonim válasza:
Részletre érdemes, abonamenttel.
16/40 A kérdező kommentje:
A Google telefonokat Magyarországon csak az Alza fordalmazza, így nehezebb lenne a beszerzés szerintem
2023. febr. 8. 12:17
17/40 anonim válasza:
Ott is adják szervízbe, mint a Moto-kat.
Elvileg rendben, gyorsan intézik az ügyeket.
De nyilván egy iPhone ilyen téren könnyedség, nem is kicsit.
18/40 A kérdező kommentje:
Igen, iPhone szervizbol több van, bár jobb, ha egy telefont nem kell szervizbe hordani
2023. febr. 8. 13:15
19/40 anonim válasza:
Mitöl nehezebb ha az alza rendeled meg ? Semmivel szerintem.
20/40 anonim válasza:
Emberfuggo. Pixel hasznalokent nem igazan valtanek egyeb gyartora, ugyanakkor felesegem iPhone felhasznalokent nem cserelne mas gyartora meg ha az valmivel jobb is. Amennyiben te nem vagy ilyen "csolatasu", azt vedd amelyik jelen korulmenyek kozott a logikusabb valasztas. A te esetedben a tamogatottsag is hasonlo lesz, igy tenyleg az a nyero amelyik jobban bejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!