Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 11 vagy Google Pixel 6a?

IPhone 11 vagy Google Pixel 6a?

Figyelt kérdés
Ezt a 2 telefont néztem, ha majd váltok. Árban nincsen nagy különbség köztük. Más telefonban nem nagyon gondolkozok. Jelenleg Xiaomi-t használok.

2023. febr. 7. 21:39
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
91%

11-es iPhone nem egy jól sikerült darab, ha esetleg játszik a Pro változata akkor az már rendben van.

A kettő közül inkább Pixel 6A.

2023. febr. 7. 22:08
 2/40 anonim ***** válasza:
58%
11 es iphonom van 2,5 eves . Kifogástalan, sose kene mas
2023. febr. 8. 01:21
 3/40 anonim ***** válasza:
28%
Csak is Google pixel.
2023. febr. 8. 06:28
 4/40 A kérdező kommentje:
Én az iPhone-ban jobban gondolom, szerintem ennyiért jobb
2023. febr. 8. 06:51
 5/40 anonim ***** válasza:
i11
2023. febr. 8. 08:14
 6/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a Pixel 6a egy jobb választás, de ott van a sima Pixel 6 is, ami még jobb, de nem kerül többe mint az Iphone 11. De ugye a 6a-t kérdezted.

Mitől jobb? Főképp a kijelzőt mondanám, hiszen a Pixelben oled, az Iphoneban csak IPS panel van. Az oled lényegesen jobb. Üzemidőben is sokkal jobb a Pixel. A többi tulajdonságban nagyrészt hasonlóak. Persze az Iphoneban van pár egyéb funkció, ami hiányzik a Pixelből. Itt a vezeték nélküli töltésre gondolok. Az sem mindegy, hogy az Iphone 11 kb. 4 éves modell, az azért nem új. Az Apple 5 évig támogatja biztosan a telefonjaikat, bár a 6. évi frissítést is meg szokták kapni. Szóval ha most megveszed, még 2 évig lesz támogatva. Szóval ha 170-200 ezer körül keresel telefont, akkor a Google Pixel 6-ot ajánlom. Az tényleg mindenben jobb.

2023. febr. 8. 08:35
 7/40 A kérdező kommentje:
Persze értem, hogy a Pixel jobb valamennyivel, de valamiért az iPhone jobban vonz
2023. febr. 8. 08:39
 8/40 anonim ***** válasza:
8%
Az iphonom amint mondtam, nagyon gyors, magas teljesítménye van, nem érti felre a parancsot, h megnyomsz egy ikont es kinyílik egy masik, nincs tele minden sittel, hogy ahogy megnyitod a panelt vagy telefont ,megjelenik csomó szar amit alig lehet elkattintani, lassú szar, nehezen kezelhető, megnyomsz egy gombot , kinyílik valami egesz mas, jaj bocsanat nyomjam meg mégegyszer . Ilyen iphonnál nincs. Pontos es gyors, nem ert felre semmit nem kell ezer evet nyomkodni. Könnyu kezelni . Sose kene mas fos , se Samsung , semmi ! Mindig iphonom lesz
2023. febr. 8. 08:55
 9/40 anonim ***** válasza:
7. Akkor ne 11-et vegyél, hanem minimum 12-tőt.
2023. febr. 8. 09:43
 10/40 anonim ***** válasza:
A 12 es kicsi . Akkor mar a 13 as
2023. febr. 8. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!