Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonoknál mi az a "szürkeim...

Telefonoknál mi az a "szürkeimportos"? Olyat nem érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
A B-tel illetve a Coolmobil ilyen telefonokat forgalmaz? Nem is érdemes onnan vásárolni?
2023. febr. 7. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így igaz, nem "leesett a kamionról" és társai, egyszerűn olyan országból adják el ahol alacsonyabb az ÁFA és nincs Artisjusnak perkálás. Így tud olcsó lenni. Cserébe garancia sincs, csak dísznek, és ha valami baja van a hajadra kenheted a garipapírt.
2023. febr. 7. 20:09
 12/16 anonim válasza:

Nem akarok kiírni új kérdést mert kb. Én is ezt kérdezem. Amennyiben oda írjak a készülék alá, hogy

" Új, bontatlan készülékeket forgalmazunk!

Európai piacra szánt modellek!

Gyártói garancia vonatkozik rájuk!"

Ez így még mindig lehet, hogy szürkeimportos telefon?

Egyébként egy iphone 14ről van szó itt, tehát ha elromlik akkor ezt itthon ha leadom megjavítják?

Az ára kb. 100-asal olcsóbb mint mondjuk a hivatalos Apple oldalon feltüntett ár.

Előre is köszi.:)

2023. febr. 16. 11:43
 13/16 Norbi19 válasza:
Általában mikor szokott elromlani egy telefon? Amikor lejár a garancia vagy még utánna jóval...Szerintem normalis garanciát amúgy se sokan igénylik...ha meg csináltatni kell akkor fizetős helyre viszik és ennyi.Ha több mint 100k-t meglehet vele sporolni siman vedd meg,ezek nem lopott meg használt készülékek
2023. aug. 29. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:

"Általában mikor szokott elromlani egy telefon? Amikor lejár a garancia vagy még utánna jóval...Szerintem normalis garanciát amúgy se sokan igénylik.."

Ja, örülök hogy ekkora statisztikus is van köztünk. Megosztanád velünk a forrásaidat? Ja, hogy nincsenek, igen.

Majd megy a sírás, amikor a fél millás telefon 1 évesen és egy naposan bemondja az unalmast, aztán nincs rá még két év garancia. :)

Egy alaplap vagy kijelző hibás telefon manapság kb. gazdasági totálkár.

2023. aug. 29. 18:53
 15/16 Norbi19 válasza:
Egyértelmű igazad van,hogy ezek mind drágák persze...Én nemtudom énis az új készülékek híve vagyok,és nallam sose ment garanciába vissza semmi...Persze ha elejtem egy héten 15x akkor lehet baja,de akkor lehet beállítjak emberi hibának :)
2023. aug. 29. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

"Persze ha elejtem egy héten 15x akkor lehet baja,de akkor lehet beállítjak emberi hibának :)"

Garancia időn belül nekik kell bizonyítani azt, hogy nem normál használat során keletkezett a kár. Hacsak nem tök egyértelmű a külső behatás, akkor erre elég kevés esélyük van, főleg ha nem hagyod magadat lerázni.

2023. aug. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!