Érdemes védőfóliát venni a telefonomra?
Van egy kb. 1,5 éves telefonom. Abszolút semmi baja nincs, nem is akarom lecserélni, csak a kinézetét szeretném egy kicsit feldobni egy új tokkal, mert a régi a széleken eléggé kopott (ami kívülről nem látszik, csak belülről, de engem nagyon zavar).
Ezen kívül a most rajta lévő fóliát is le szeretném szedni, mert kb. 1 perc alatt foltos lesz miután mikroszálas kendővel letörlöm, akkor is, ha kezet mosok, és ez nagyon zavar. Színes csíkos lesz, mintha zsírral kenegettem volna, nagyon csúnya magasabb fényerőnél. Jelenleg egy vékony, hajlékony műanyag fólia van rajta, ha jól emlékszem, gyárilag került rá. Esés ellen gondolom nem sokat védene, inkább a karcolásoktól féltettem, és azért hagytam rajta.
A telefon kijelzője íves, így üvegfóliát nem szeretnék. Egy régebbi telefonomnál megpróbálkoztam vele, de még a drágább fóliánál is maradt egy levegőcsík a szélén, ami nagyon zavart, nem tudtam elviselni, így maradnak a vékony, hajlékony fóliák.
Viszont a telefon 1,5 éves, nagyon maximum mégegyszer ennyi ideig fogja bírni szerintem (3 év volt a maximum, amit egy telefon kibírt nálam anélkül, hogy nagyon lelassult volna). Ha egy egyszerű gyári vacak műanyag fóliával kibírt ennyi időt látható karcolások nélkül, akkor érdemes egyáltalán új fóliát venni, ha üvegfólia nem jöhet szóba, vagy hasonló használat mellett ki fogja bírni karcolások nélkül a maradék időt a telefon kijelzője?
(A tokja elöl is védi a telefont, amikor éppen nem használom, és amikor használom, nagyon vigyázok rá, soha nem törtem be egy telefon kijelzőjét sem.)
Esetleg ezzel a fóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A tokom is ilyen márkájú, ebben az esetben kompatibilis vele, ugye? Ez rásimul rendesen az élekre, nem marad levegős az íveknél?
"most olvastam, hogy nem működik ezzel az üveggel a telefon ujjlenyomat olvasója"
Rosszul olvastad.
"A fólia NEM kompatibilis a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-érzékelővel."
"Amennyiben ultrahangos ujjlenyomat leolvasó készülékkel rendelkezik, nem tudjuk, garantálni, hogy működni fog a leolvasó a fóliával vagy üveggel."
Két helyen néztem meg a fóliát (az árát hasonlítottam össze), ott ezeket írták. Honnan tudhatom biztosan, hogy működni fog-e?
"Honnan tudhatom biztosan, hogy működni fog-e?"
Onnan, hogy én azt mondtam. Vagy megvizsgálod, hogy működik a telefonban levő szenzor, és rájössz magadtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!