Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Új teló vásárlása esetén előtt állok.

2 az ami tetszik.

Iphone 13 pro max

S22 ultra.

Melyik et ajánlanád jobban?

Ami nekem fontos az az üzemidő, a tartósság.

2023. febr. 6. 22:12
 1/5 anonim válasza:
26%
Pontosan.
2023. febr. 6. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Én S22 Ultra
2023. febr. 6. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Amelyiket még kapsz. 13PM-et már nem hiszem hogy kehet újonnan kapni.
2023. febr. 6. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő kiváló. Ami viszont itt a 13 pro mellett szól, az az hogy Exynos proci van a Samsungban itt Európában. (Mondjuk a Samsungban van 10-szeres optikai zoom és azért az egy elég jó dolog szerintem.) Szóval szerintem az Iphonet venném. Mondjuk ha a Galaxy S23 Ultra és az Iphone 14 Pro között kellene választanom, akkor a Samsungot választanám. Egyébként bármelyiket választod, nem fogsz csalódni.
2023. febr. 6. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyiknek sem rossz az üzemideje, elsősorban inkább azt döntsd el, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban: iOS vagy Android ?

Alapból az Androidos telefonoknak sokkal jobb szokott lenni az üzemidejük, de az utóbbi 2 generációs csúcs iPhone-ok bekeményítettek ebben is, és fordult a kocka: GSM Arena tesztje szerint a 13 PM üzemideje 121 óra, az S22 Ultráé csak 108 óra !

2023. febr. 7. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!