Hogyan kell azt beálítani, hogy ne kapcsoljon fel a telefonom képernyője minden egyes értesítés után? Nem szeretném kikapcsolni az értesítéseket csk hogy ne kapcsoljon fel mindig. Este nagyon idegesítő zud lenni.
Gondolom arra gondol a kérdező, hogy a képernyő ne világosodjon ki, (mert felébred éjjel a fényre ha akkor érkezik értesítés) csak amikor reggel felébred és felnyitja a telefont, akkor lássa az éjjel érkezett értesítéseket az értesítési sávon.
A megoldást én sem tudom, én kikapcsoltam minden hangot meg rezgést az értesítésekhez az esti módban (van ilyen beállítás csak nem jut eszembe a neve, a képernyő is szemkimélő módra vált este 10 után reggel 6ig. És a telefon ott van éjjel ahol nem látom a fényét, képernyővel lefelé, de nekem a tok kijjebb ér mint a képernyő felülete és így nem sérül ha képernyővel lefelé teszem le. Nem tudom külön beállítás van-e erre.
3as vagyok, most néztem meg, nekem az értesítés villanassal az mast jelent, ki van kapcsolva de így is bekapcaol a képernyő ertesiteskor. Az a kamera vakuját tudja villogtatni.
En olyat találtam,hogy "Értesítések a zárolt képernyőn", szerintem azt próbáld meg kikapcsolni.
Óh, köszi 3-as válaszoló!
Nem lehet, hogy te pedig a Ne zavarjanak módra gondolsz? Ott nem kapsz értesítést, te állíthatod be, hogy meddig legyen bekapcsolva stb.
Egyébként támogatom a 3-ast, azt is meg lehet próbálni esetleg, hátha.
Nálam a zk-n a tartalom el van rejtve, a megjelenítendőek pedig a jelzések és a csendes értesítések egyaránt. Nekem alapvetően sem szokott felkapcsolni a telefonom, de hátha segít a kérdezőnek. Csak összerakjuk.😄
éjszakára egyszerűen repülő üzemmódra kapcsolom
így semmi nem zavar az alvásban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!