Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 100 ezer környékén milyen...

100 ezer környékén milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Samsungban gondolkodom vagy esetleg használt iphone

2023. febr. 4. 20:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

100.000-ért ne vegyél iPhone-t. Azokra már nincs, vagy nem sokáig lesz frissítés és már sokat voltak használva. Az iPhone SE meg szerintem egy vicc, azt semmiképp sem ajánlanám senkinek.

Csak ennyit tudok hozzáfűzni, nem igazán követen az Androidot.

2023. febr. 4. 20:54
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
100 ezért monoklit kapsz nem iphonet. Amúgy semmijet. Gyutogessel meg !
2023. febr. 4. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Megint kimaradt a legfontosabb dolog... mit szeretnél a telefonnal csinálni?

Egyébként ennyiért Samsung újonnan értelmes nincs, tehát használt telefonban gondolkodnék mindenképp. Mondjuk túl nagy merítési lehetőséged nem lesz.

Az XS, XR és az SE 2020-as modellek közül lehetNE érdemes válogatni, mert ami ezeknél régebbi procit használ (X, 8, 7, stb.) az felejtős, szerintem lassan vége a szoftveres támogatásnak. Ezeket meg lehet venni 100 körül, de bajban leszel velük, mert szinte biztosan hamarosan kelleni fog bennük egy aksicsere (hacsak nem fogsz ki egy olyat, amiben ez megtörtént nem túl rég). Aksicserével már tuti 100 fölé kúsznak.

2023. febr. 4. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
OnePlus Nord 2
2023. febr. 4. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
2023. febr. 4. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:
38%
Használt telefont biztosan nem vennék. A samsungok jó kis telefonok. Én szeretem. Bár sok mindent nem csinálok rajta. Kicsit többet szánsz rá vegyél Xiaomit. Gyönyörű képet csinál.
2023. febr. 4. 21:14
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Ennyiért nincs jó Samsung, talán az A33 már elfogadható és az 100K körül már van. Nem is értem miért gyárt telefont 100 ezer alatt a cég. Az Apple pedig egyáltalán nem gyárt alsóközép-közép kategóriás telefont, szóval nyilván nincs 100K-ért. Ha más márka nem jó, akkor mindenképp a használtpiaccal szemezgetnék. Használtan már el lehet csípni Iphone 11-et 110-120 körül, ha gyors az ember. Samsung téren S20-at vagy S20 Fe-t már biztosan kapsz ennyiért, de néha S21 FE is már van 120 körül. Vagy gyűjtesz még egy kis pénzt és veszel egy Galaxy A53-at újonnan, 130 ezertől már kapható és az már egy jó telefon.
2023. febr. 4. 21:40
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

"Nem is értem miért gyárt telefont 100 ezer alatt a cég."

Elég nagy piac ám az olcsóbb telefonoké is. Kisebb haszonnal, de rengeteg készülék forog ott. A legtöbb embernek arra kell a telefon, hogy Facebookot görgessen, néha elolvasson 1-2 cikket, navigáljon meg évente elkattint 10 képet. Rohadtul nem fogja érdekelni, hogy mennyi RAM van benne, nem fog kelleni neki 128 giga tárhely, nem fogja érdekelni, hogy OLED-e a kijelző vagy nem (azt sem tudja mi az), de még arra is magasról tenni fog, hogy nem 0,2 másodperc alatt nyílik meg egy app, hanem 8 másodperc alatt.

2023. febr. 4. 21:49
 9/18 anonim ***** válasza:
47%

Használt telefont soha nem ajánlok, ki tudja milyen lehetett az előélete + garancia hiánya...

Samsungból 100 ezerig a Galaxy A23 a legjobb, vagy Xiaomi Redmi Note 10 Pro, esetleg egy picivel fölötte Galaxy A33 !

2023. febr. 4. 21:50
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
2023. febr. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!