S23 Ultra vagy iphone 14 pro max - melyiket vennetek?
"Ha bárki meg vesz egy Apple terméket, ott 60%-ban, csak márkát fizeti meg." Ez nincs így. Erre nagyon jó példa a kérdésben említett 2 telefon esete. Ugyan annyiba kerül mindkettő és kb. ugyan annyit is tud. Tehát arányában nem drágább az Apple. A telefonok árazását a saját árkategóriájukon belül érdemes összevetni.
"2 alaklommal volt iphone telcsim, de soha többe!!!" Biztos valami rétegtermék SE-t, vagy egy sok éves használt telefont vettél, ramaty üzemidővel.
10/11 engem erdekel.
Testverem cserelte le a Samsung S20 Ultra jat egy Iphone 14 Pro Maxra.
Most elvette a kedvem, mivel azt mondja adja el a francba :| (kb 2 hete van meg neki, de semmi intuitivitas nincs benne. Valamit alapveto dolgok hianyoznak belole azt mondta. A vissza gomb, az hogy amit androiddal 1/2 "kattintassal" megoldasz,,,,,azt az Ipohnenal ....felora simogatassal a kepernyot lehet elerni....)
10-es vagyok. A hátrányok amiket tapasztaltam iphone 5 és iphone 7 telefonoknál. Mindegyik újvolt.
Túlárazott.
Az iPhone készülékek nem bővíthetők SD kártyával, vagyis egy 64 GB-os készülék belső memóriája tovább már nem növelhető.
Adatok, képek, filmek vagy zenék csak az iTunes, vagy iCloud segítségével másolhatók.
Kevés Google-szolgáltatás érhető el,
Egy nekünk tetszőleges csengőhangot beállítani, se mondanám a legegyszerűbbnek.
Túlságosan is zárt neki a belső rendszere, valakinek ez előnyt jelent és van akinek ez hátrányt. Nekem az utóbbi.
Az Androidos telefonok, már bőven felvették a versenyt az Apple telefonjaival. Az én ismeretségi körömnek a 60%-ka, egy Apple telefont, cserélt le egy Androidos telefonra. Nagyobb az elégedettségük, mint egy Iphone-nál.
“Az Androidos telefonok, már bőven felvették a versenyt az Apple telefonjaival“ - szerintem inkább fordítva: hardveresen, funkcionálisan, és üzemidőben is az Androidosok mindig előrébb jártak, míg az Apple a kamera minőségére és leginkább a szoftver maximális biztonságára fektette a hangsúlyt! Mellesleg Androidosból se bővíthető mindegyik tárhelye, ami nálam is feltétel, és például pont az S23 Ultra sem!
Sógoromnak kb. 9 éve volt utoljára Androidos telefonja, egy Galaxy S4 Mini, azzal se volt full elégedett, azóta használ iPhone-t, húgom is akkor cserélte le az Xperia M-et, és már egyikőjük se váltana vissza Androidra. Amikor sógoromnak mutatok egy csúcsszuper telefont, mindig azt mondja: “csak az az egy baj, hogy Android van rajta”
Rajtam kívül mindenkinek iPhone-ja van a családban, én vagyok egyedül Androidos, és én meg erről nem váltanék soha! Mióta betört a Galaxy A70 kijelzője, addig kölcsönbe anyám ősrégi iPhone 5S-ét használom, nekem nem jött be az iOS ! Nem tudom, hogy a mostani verziók milyenek, de inkább nem kockáztatok, Androidon eddig szinte mindent gond nélkül meg tudtam csinálni!
#13-as voltam
15-ös vagyok.
Samsung Galaxy A70, az egy nagyon jó kis telefon volt, közel 5 évig bírta.
Most egy samsung galaxy s22 ultra használok, már lassan 4 hónapja és ha akarnék se tudnék belekötni, nem egy olcsó telefont, de tudásban bőven felveszi a versenyt a legújabb iphone-kal. És még olcsóbb is, mint egy Iphone.
Mindegy, mindenki válaszon olyan telefont ami számára szimpatikus.
Nem szeretnék itt egy Android vs Ios harcot elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!